Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη



Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της την Πέμπτη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία ειναι κατηγορούμενη για σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.
Η Βίκυ Σταμάτη παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς περίπου μια ώρα και απολογούμενη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση. Κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. «Δεν κάνω δηλώσεις στο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά ενώ ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης μίλησε για δικαίωση. Ο συνήγορος της κ. Σταμάτη έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και για ανίερη σύμπραξη ατόμων με δικαστικές αρχές του εξωτερικού και δικηγόρους.
«Οι σατανάδες τρώνε λεφτά» ανέφερε και προσέθεσε ότι τις επόμενες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη περισσότερα στοιχεία. Μάλιστα, αναφερόμενος στην δικαστική περιπέτεια της συζύγου του πρώην υπουργού μίλησε για ανθρώπινο δράμα και ομηρία της οικογένειας. «Δεν παντρεύτηκε υπουργό δεν περπάτησε σε κόκκινο χαλί αλλα βρέθηκε σε φυλακή» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα