Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

«Κριτική» από τοπική Ν.Δ. στον Κατσίβελα, ευθύνες στους άλλους από εκείνον...

Για περισσότερες από δύο ώρες συζήτησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε., με το δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Επίσημες ανακοινώσεις δεν εκδόθηκαν μέχρι χθες το μεσημέρι από τις δύο πλευρές, ούτε και υπάρχει διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση που διεξήχθη στο γραφείο του κ. Κατσίβελα στο Δημοτικό Μέγαρο Τριφυλίας στην Κυπαρισσία.
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από την τοπική Ν.Δ. έβαλαν «χέρι» στο δήμαρχο ότι δεν έχουν γίνει έργα παρότι έχουν παρέλθει τέσσερα χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής Δημοτικής Αρχής και δεν έχει βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης, τονίστηκε πως η αίσθηση του κόσμου είναι ότι ο Δήμος δε λειτουργεί

όπως θα έπρεπε και σε αυτό φέρει ευθύνη η Δημοτική Αρχή. Αναφορά έγινε και στην κατάσταση στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης του κ. Κατσίβελα, όπου το κλίμα δεν είναι καλό.
Από την πλευρά του, ο κ. Κατσίβελας φέρεται να υπεραμύνθηκε του έργου και της προσφοράς της Δημοτικής Αρχής, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες για στρεβλώσεις, αδυναμίες και δυσλειτουργίες στους συνεργάτες του που έχει ορίσει ως αντιδημάρχους, στις υπηρεσίες, τους διευθυντές και προϊσταμένους και ευρύτερα στο προσωπικό και τη «νοοτροπία» που είχαν αποκτήσει από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές της περιοχής. Επίσης, φέρεται να τόνισε ότι τους συνεργάτες του, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, δεν τους διάλεξε εκείνος, αλλά τους βρήκε, το 2014, αφού σχεδόν όλοι ήταν ήδη δημοτικοί σύμβουλοι ή υποψήφιοι του συνδυασμού του τότε δημάρχου Κώστα Κόλλια.
Στην κριτική ότι δεν έχουν γίνει έργα, ανέφερε το έργο στο λιμάνι Κυπαρισσίας που γίνεται, όπως τους είπε, χάρις στη στενή συνεργασία που έχει με τον κ. Τατούλη, ενώ τους ενημέρωσε ότι είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης για την ανάπλαση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας και την ενεργειακή αναβάθμιση του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας.
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα