Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Οργισμένη απάντηση του Άδωνι στον Πολάκη για το ατύχημα της Ευγενίας Μανωλίδου

Εξοργίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την αιχμηρή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το ατύχημα που είχε η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου στην τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ».

"Θαυμάστε ήθος υπουργού" αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και καλεί το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα να πάρει θέση.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
"Θαυμάστε ήθος Υπουργού Σοσιαλδημοκρατικής Κυβερνήσεως που ειρωνεύεται μια γυναίκα που έπαθε ένα ατύχημα και κινδύνευσε μάλιστα, χρησιμοποιώντας άσχετη περσινή φωτογραφία, για να βγάλει το άχτι του κατά του συζύγου της. Που είναι το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα;".

Στο αρχείο η υπόθεση περί "offshore" του Άδωνι Γεωργιάδη

Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση της εταιρείας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στην Κύπρο, με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες.







Η Επιτροπή έλαβε αυτήν την απόφαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία ήταν αδρανής και δεν προέκυψε κίνηση στον λογαριασμό της κατά το διάστημα που ο κ. Γεωργιάδης έχει τη βουλευτική 
Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση της εταιρείας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στην Κύπρο, με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες.Η Επιτροπή έλαβε αυτήν την απόφαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία ήταν αδρανής και δεν προέκυψε κίνηση στον λογαριασμό της κατά το διάστημα που ο κ. Γεωργιάδης έχει τη βουλευτική ιδιότητα.        Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα