Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ασπρόχωμα: Έκταση στο Δήμο Καλαμάτας για διάβαση στον ΟΑΕΔ


Χώρο 642 τ.μ. παραχωρεί ο ΟΑΕΔ στο Δήμο Καλαμάτας, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του στο Ασπρόχωμα, προκειμένου να δημιουργήσει ασφαλή διάβαση για τους πεζούς, στην παλιά εθνική οδό.
Οπως ενημερώνει ο δήμος, για την παραχώρηση αυτού του χώρου στο δήμο χωρίς αντάλλαγμα, ο δήμαρχος Π. Νίκας και η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μ. Καραμεσίνη υπέγραψαν σύμβαση, σε συνέχεια αιτήματος του δήμου και σε εκτέλεση σχετικής απόφασης της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου, η παραχωρούμενη κατά χρήση και για 99 χρόνια έκταση, η οποία βρίσκεται μπροστά στις εγκαταστάσεις των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ
στο Ασπρόχωμα, θα χρησιμοποιηθεί για τη λήψη κυκλοφοριακών μέτρων από το δήμο. Αυτός θα προβεί στις κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διάσχιση εκ μέρους των πεζών της παλιάς εθνικής οδού Καλαμάτας - Αθήνας μπροστά στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, καθώς επίσης και για να παρασχεθεί η δυνατότητα στους κινούμενους προς Αθήνα οδηγούς να μπορούν να κάνουν αναστροφή και να μην χρειάζεται να φτάσουν στο ΤΕΙ, προκειμένου με ασφάλεια να γυρίσουν και να κατευθυνθούν προς Καλαμάτα.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα