Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ενήμερος ο Τσίπρας για την επένδυση Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία

Τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, φέρεται να έχει ενημερώσει η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Π. Πιεμπονγκσάντ, για την τουριστική επένδυση στη Μεσσηνία.
Κάθε άλλο παρά θεωρητικό φαίνεται ότι είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον του επίδοξου αγοραστή του Παναθηναικού, Π. Πιεμπονγκσάντ, για τουριστική επένδυση στη Μεσσηνία, το οποίο αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες το messiniapress.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρέθηκε στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα, και είχε τετ α τετ με τον Πρωθυπουργό, όπου και γνωστοποίησε ότι το επενδυτικό του ενδιαφέρον στην Ελλάδα δεν εξαντλείται μόνο στην αγορά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες

αναφέρουν ότι ο Π. Πιεμπονγκσάντ ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για 3 επενδυτικά πρότζεκτ, τα οποία τον ενδιαφέρουν: Τα πρώτα δύο αφορούν τουριστικές επενδύσει στη Μεσσηνία και την Κέρκυρα και το τρίτο αφορά στην Αττική (εμπορικό κέντρο και ξενοδοχείο).
Άγνοια στη Μεσσηνία
Σημειώνεται ότι για το επενδυτικό ενδιαφέρον του επιχειρηματία για το Νομό δεν γνωρίζει κανένας παράγοντας της Μεσσηνίας, γεγονός που δείχνει τη μυστικότητα που υπάρχει από την πλευρά του επιχειρηματία. messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα