Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Κόντρες στο Ποτάμι: Το tweet του Ψαριανού και η απάντηση Μαυρωτά



Την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης κηρύσσει την ‘επανεκκίνηση’ του Ποταμιού από την Κρήτη, προαναγγέλλοντας νέα δυναμική και καινοτόμα πρόταση τον Σεπτέμβριο, η οποία μάλιστα θα δώσει απαντήσεις στα καινούρια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, βουλευτές του κόμματός του, επιμένουν να δημιουργούν εντάσεις στο εσωτερικό του Ποταμιού.
Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ψαριανό που με νέα ανάρτησή του στα social media, άφησε να εννοηθεί ότι η ηγεσία του Ποταμιού πηγαίνει σταδιακά το κόμμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν η πλειοψηφία των μελών του επιλέγει την τελείως αντίθετη πορεία.
«Το Ποτάμι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε
προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή / και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση», έγραψε, υπονοώντας ότι την ώρα που μέλη και φίλη του Ποταμιού στρέφουν το βλέμμα τους προς τη ΝΔ, ο Σταύρος Θεοδωράκης κινείται προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την απάντησή του πήρε λίγο αργότερα από τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικού Έργου του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά.
«Έχεις αρχίσει να λες τα SOS για το συνέδριο του Οκτωβρίου με τα περί στρατηγικής», έγραψε, επιλέγοντας και εκείνος την μέθοδο της ανάρτησης στα social media.
Διαφώνησε όμως άρδην από τον σύντροφό του στα κοινοβουλευτικά έδρανα. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μόνο δύο κατευθύνσεις.
Υπάρχει και η κατεύθυνση του προοδευτικού κέντρου, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς, με βάση τις αρχές μας, όπως πολλάκις έχουμε συζητήσει. Εγώ εκεί κοιτάω», κατέληξε, αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο πως ο ίδιος δεν «βλέπει» ούτε προς τη ΝΔ ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ…
Της Μαριτίνας Ζαφειριάδου Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα