Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Γιαγιάδες έπαιξαν ξύλο με τις μαγκούρες στον Άλιμο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Άλιμο, όταν δύο γιαγιάδες ηλικίας… 81 και 95 ετών, πιάστηκαν στα χέρια, αλλά και στις… μαγκούρες.
Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ εκτός ορίων, που για να σταματήσει χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας.
Όπως αναφέρει το astynomiko.gr, το Α6-1 περιπολικό της Άμεσης Δράσεως πήρε αργά το βράδυ της Πέμπτης επείγον σήμα να επιληφθεί σε επεισόδιο στη μέση του δρόμου, στην οδό Θεμιστοκλέους 20 στον Άλιμο.
Στο σημείο βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι τραυματιοφορείς όμως είχαν ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση, και ως εκ τούτου χρειαζόταν επέμβαση της Αστυνομίας.
Όταν το περιπολικό, λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε στο σημείο, οι αστυνομικοί είδαν τους άνδρες του ΕΚΑΒ να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια 95χρονη γυναίκα, που είχε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο κεφάλι και στο σώμα. «Αυτή μου επιτέθηκε», φώναζε,

δείχνοντας προς το μέρος μιας επίσης ηλικιωμένης γυναίκας, που φαινόταν εκτός εαυτού!
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν τι συνέβη, σχολιάζοντας: «μαλλιοτράβηγμα γιαγιάδων και ξύλο με τις μαγκούρες δεν είχαμε ξαναδεί».
Η 95χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες και η 81χρονη, που φέρεται ως δράστης, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για την… ιδιαιτερότητα του θέματος και εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί για εξετάσεις σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, με την υπόθεση πλέον να έχει περάσει στους γιατρούς. aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα