Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Πάνος Καμμένος «αγνώριστος» και φανερά αδυνατισμένος

«Αγνώριστος» εμφανίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στην εισαγγελία Διαφθοράς ο Πάνος Καμμένος.
Όλοι εξεπλάγησαν με την εμφάνιση του πρώην υπουργού, καθώς ήταν πολύ αδυνατισμένος από την τελευταία φορά.
Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα την εισαγγελία Διαφθοράς προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο σκάνδαλο με τις βίζα στο υπουργείο Εξωτερικών, που ο ίδιος έχει καταγγείλλει.
Φορώντας ένα σκούρο κουστούμι ο πρώην υπουργός έφτασε στην εισαγγελία και εάν δεν τον έβλεπε κανείς στο πρόσωπο δεν μπορούσε ποτέ να υποψιαστεί ότι πρόκειται για

αυτόν!



Η αλλαγή στην εμφάνιση του Πάνου Καμμένου είχε ξεκινήσει λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες. Η αλλαγή από τις αρχές Μαΐου μέχρι την ψηφοφορία στις 26 του ίδιου μήνα ήταν εμφανής, χωρίς ωστόσο να έχει τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που είχε η σημερινή του παρουσία.
Ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή στις 8 ΜαΐουΟ Πάνος Καμμένος στις ευρωεκλογές, στις 26 ΜαΐουΟ Πάνος Καμμένος στις ευρωεκλογές, στις 26 ΜαΐουΟ Πάνος Καμμένος στις 9 Ιουνίου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να επιτύχει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όμως φαίνεται πως δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά συνέχισε να χάνει κιλά και μέσα σε λίγο παραπάνω από τρεις μήνες έγινε… «άλλος άνθρωπος»!

Δείτε στο βίντεο εικόνες από την σημερινή εμφάνιση του Πάνου Καμμένου:
aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα