Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Μεσσηνία: Κόντρα για τον καθαρισμό του χάνδακα των Φιλιατρών


Εργασίες καθαρισμού του χάνδακα των Φιλιατρών γίνεται από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη. Κάτι που όπως σημειώνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης στη σελίδα του συνδυασμού του στο Facebook, γίνεται μετά τη χρόνια εγκατάλειψη, για να πάψουν να πλημμυρίζουν τα Φιλιατρά.
Ωστόσο μέσα από το Facebook υπήρξε άμεση απάντηση από τον πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος μιλά για ψέμα που έχει κοντά ποδάρια και αναφέρει ότι καθαρισμός είχε γίνει το 2017. Δημοσιεύει μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες.
Από ό,τι φαίνεται η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών έχει συνέχεια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρα από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ήδη έχουμε καταγράψει σφοδρές αντιπαραθέσεις.
Στην ανάρτησή του ο κ. Λεβεντάκης με φωτογραφίες από τις εργασίες αναφέρει: «Ξεκίνησε, μετά από χρόνια εγκατάλειψη, ο καθαρισμός τού χάνδακα, στο δρόμο δυτικά τού Κέντρου Υγείας Φιλιατρών προς Πλάτη, έτσι ώστε να πάψουν πλέον, με την πρώτη νεροποντή, να πλημμυρίζουν και να πνίγονται τα Φιλιατρά, καθώς και η αντικατάσταση των τσιμεντοσωλήνων, ούτως ώστε να γίνεται πιο εύκολα η πρόσβαση στους αγροτικούς δρόμους, όπως επίσης και η αντικατάσταση στις σχάρες των φρεατίων, για τη σωστή απορροή των ομβρίων υδάτων.
Ολες οι παραπάνω παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με τα μηχανήματα και το εργατικό δυναμικό του Δήμου Τριφυλίας.
Την ερχόμενη δε εβδομάδα, θα ξεκινήσουν οι συνδέσεις στην αποχέτευση, επίσης με εργαλεία, μηχανήματα και εργατικό δυναμικό του δήμου και θα ακολουθήσουν ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους των Φιλιατρών».
Στη δική του δημοσίευση ο κ. Κατσίβελας αναφέρει:
«Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Λένε ότι καθαρίζουν την περιμετρική τάφρο των Φιλιατρών μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης (sic)! Ελα μου τώρα, που την είχαμε καθαρίσει το Νοέμβριο 21 και 22 του 2017».   Κ.Μπ. eleftheriaonline

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα