Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

13 φορές έχουν κλέψει ή ληστέψει ηλικιωμένο στο Μελιγαλά!

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 13 (!) φορές έχουν κλέψει το σπίτι ή έχουν ληστέψει ηλικιωμένο στο Μελιγαλά, με αποτέλεσμα οι οικείοι του πλέον να εκφράζουν φόβους για τη ζωή του και να ανησυχούν για το τι θα γίνει την επόμενη φορά.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο «Θ» από τους συγγενείς του 71χρονου, από το 2016 έως πρόσφατα έχει πέσει θύμα 13 ολόκληρες φορές.
Διαρρήξεις
Όπως επισήμανε συγγενής του ηλικιωμένου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, το σπίτι όπου κατοικεί βρίσκεται σε σημείο απομακρυσμένο από τα υπόλοιπα της περιοχής και εύκολα μπορεί να δράσει κάποιος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.
Αρκετές φορές έχουν διαρρήξει το σπίτι και έχουν αφαιρέσει από χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα μέχρι οικοσυσκευή, ακόμα και κατσαρόλες και μπρίκια. Έχουν αφαιρέσει τενεκέδες με ελαιόλαδο, όπως και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά καιρούς.
Κουκουλοφόροι
Την τελευταία φορά, πριν από 20 ημέρες, οι δράστες μπήκαν μαζί του στο σπίτι την ώρα

που άνοιξε την πόρτα του, χωρίς να τους αντιληφθεί και αφαίρεσαν 50 ευρώ.
Την προηγούμενη φορά εισέβαλαν στη μονοκατοικία τρεις δράστες φορώντας κουκούλες στο κεφάλι και αφού τον πέταξαν κάτω, άρπαξαν από το παντελόνι του 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του.
Όλες τις φορές, όπως σημείωσε η συγγενής του ηλικιωμένου, έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ απευθύνθηκε και στην Αστυνομική Διεύθυνση, καθώς πλέον φοβούνται για τη ζωή του. Απόρησε, δε, γιατί, ενώ ο 71χρονος σε μία από τις περιπτώσεις είδε το πρόσωπο δράστη, δεν κλήθηκε για αναγνώριση.    Της Βίκυς Βετουλάκη harros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα