Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Παν. Νίκας

Άγνοια για τις φήμες περί χρίσματος
Η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα για την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος έδωσε την αφορμή να έρθει και πάλι στην επιφάνεια το θέμα των σχέσεών του με το δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα, εν όψει και των δημοτικών εκλογών.
Μάλιστα, κάποιοι, μεταφράζοντας το κλίμα που επικράτησε μεταξύ των δύο το τελευταίο 48ωρο, έτρεξαν να προφητέψουν ότι το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας έχει «κλειδώσει» στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από στελέχη του κόμματος, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα. Εξάλλου, θα ήταν πολύ πρόωρο. Οπωσδήποτε το κλίμα στη σχέση των κ.κ. Σαμαρά και Νίκα έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες, αλλά τίποτα παραπάνω.
Σε δηλώσεις του χθες ο δήμαρχος ρωτήθηκε για το θέμα και ειδικότερα για τις φήμες που θέλουν να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητά του στο Δήμο Καλαμάτας. Στην απάντηση, όμως, που έδωσε δε θέλησε να σημειώσει τίποτα συγκεκριμένο. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δε συνηθίζω προσωπικά να προβαίνω σε δηλώσεις για τις οποίες έχουν άλλοι την αρμοδιότητα να κάνουν. Εκείνο που μπορώ να σημειώσω είναι ότι φροντίζω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά για την οποία με εμπιστεύθηκαν οι πολίτες. Υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Δε θέλω να είμαι αυτός που θα ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Άλλωστε, υπάρχει μεγάλο διάστημα μπροστά μας.
Τώρα, σε ό,τι αφορά την προσυνεδριακή διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στην Καλαμάτα, συμμετείχα σε όλα τα σκαλοπάτια της εξέλιξης. Με τον πρόεδρο του κόμματος διατηρώ τις καλύτερες των σχέσεων, ως οφείλουμε άλλωστε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελα να σημειώσω επ’ αυτού».
Στο περιθώριο, πάντως, της δήλωσής του ο δήμαρχος εκτίμησε ότι το μείζον πολιτικό πρόβλημα αυτή την περίοδο δεν είναι τι γίνεται στα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά η οικονομική κρίση και το πώς θα ανταπεξέλθει το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Του Αντώνη Πετρόγιαννη
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα