Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Άλλα τρία μοντέλα συνελήφθησαν για πορνεία.....Άρθρο από το Hellenic Business
Άλλα τρία κορίτσια συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής για πορνεία. Πρόκειται για τρεις πανέμορφες αλλοδαπές που δήλωναν τοπ μόντελς και διαφημίζονταν ως τέτοια μέσω του διαδικτύου. Ωστόσο, είχαν έρθει στην Αθήνα όχι για να περπατήσουν στις πασαρέλες αλλά για να ξαπλώσουν στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της ελληνικής πρωτεύουσας.

Φαίνεται ότι οι πελάτες τους είχαν γερά πορτοφόλια και ανήκαν στα υψηλά στρώματα της αθηναϊκής κοινωνίας, στην οποία επικρατεί τρόμος μήπως και διαρεύσουν οι καυτές ατζέντες τους. Ωστόσο οι τελευταίοι πελάτες που κατάφεραν να τις προσεγγίζουν δεν ήταν όποιοι και όποιοι. Επρόκειτο για αστυνομικούς που απλά περίμεναν να βγάλουν οι κοπέλες τα ρούχα τους, για να τους περάσουν χειροπέδες.

Η αμοιβή των αλλοδαπών ξεπερνούσε τα 200 ευρώ και έφτασε μέχρι και τα 1.000 για μια ώρα συντροφιάς, ενώ επάνω τους βρέθηκαν άλλα 2.500 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονται από τις υπηρεσίες που προσέφεραν σε προηγούμενους πελάτες. Σε βάρος των τριών κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παραβίαση του νόμου περί εκδοδομένων γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα