Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο:ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ «Γκόλφω Forever»


Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών θα κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Γκόλφω Forever» του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου.
Την κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου σκηνοθετεί ο Κώστας Δριμυλής και παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Μακρής, Αθανασία Μαγγανά, Ερατώ Νασσοπούλου, Τάκης Δημητρόπουλος, Τάκης Χρυσανθακόπουλος, Χρήστος Χήναρης, Νατάσσα Παπαδάκη, Γιάννης Σταθόπουλος, Ζωή Κόσσυφα, Αλεξία Κόσσυφα, Ελίζα Βλαχαδάμη, Μπάμπης Μίχαλος, Γιούλα Ζαχαροπούλου, Γιάννης Καπελούζος, Ελένη Πετροπούλου, Φωτεινή Δελήγιαννη, Γιάννης Αλεξανδρόπουλος.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν για ακόμη δύο Σαββατοκύριακα, ενώ το έργο θα παιχτεί στην Κυπαρισσία και τους Γαργαλιάνους, τον Απρίλιο και τον Μάιο αντίστοιχα.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ
    ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!
    ******************************************************
    Κατόπιν παρακλήσεως πολλών ερασιτεχνικών ομάδων θεάτρου για παράταση του χρονικού ορίου υποβολής του απαραίτητου φακέλου(κυρίως για να προετοιμάσουν το οπτικο-ακουστικό υλικό της παράστασής τους) για την συμμετοχή των στο φεστιβάλ μας,το Δ.Σ.του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου αποφάσισε να παρατείνει τον χρονικό όριο για την υποβολή των αιτημάτων για 10 ημέρες,δηλαδή τα αιτήματα συμμετοχών θα γίνονται δεκτα μέχρι και την 10η Ιουλίου 2011!
    ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ:
    ΠΡΟΣ:
    ΛΟΥΚΑ ΚΙΝΙΑ
    Μπουφίδου 10
    ΔΙΣΤΟΜΟ 32005

    Τηλ. επικοινωνίας:6987172627

    Λεπτομερής ενημέρωση για το ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ επισκεφθείτε μας :http://distomo-theatrofrenia.blogspot.com/************************************************************************************************* ***********
    *************

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα