Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οι υποψήφιοι για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

ΟΙ (ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ )ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

Ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα επίσημα οι υποψηφιότητες για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που θα γίνουν αύριο Κυριακή.
Οι υποψήφιοι κατά Δημοτική Οργάνωση είναι οι εξής:
Δ.Ο. Καλαμάτας
Πηνελόπη Αποστολοπούλου, Ιωάννης Αργυράκης, Νικήτας Βελίας, Χρήστος Δημτσιούδης, Παναγιώτα Δίμιζα, Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος, Ιωάννα Κοσμοπούλου, Αντωνία Κούτρα, Ευστάθιος Μακρής, Γεώργιος Μανούσος, Ηλίας Μπαξιβανάκης, Αθανάσιος Μπρούμας, Αθανασία Παναγιωτοπούλου, Ελένη Σαμαρά, Φεβρωνία Σαρηγιαννίδου, Βασίλειος-Κωνσταντίνος Σκέντζος, Αθανάσιος Τσαλδάρης, Κωνσταντίνος Τσαπόγας, Ευτυχία Χαγιαννή, Γιάννης Χριστόπουλος.
Δ.Ο. Μεσσήνης
Ευγενία Βαμβακά, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, Ιωάννης Δημητρακόπουλος, Χρήστος Καρύδης, Γεώργιος Κατσούλης, Αθανάσιος Κορομηλάς, Σοφία Κοσμοπούλου, Παναγιώτα Ντώντη, Παναγιώτης Σικαλιάς, Νικόλαος Τράκας, Γεώργιος Τσώνης.
Δ.Ο. Τριφυλίας

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Βασιλική Γρηγοροπούλου, Αντώνιος Καρατζάς, Ιωάννης Κατσαργύρης, Νικόλαος Κωνσταντόπουλος, Πάνος Μητρόπουλος, Σωτήριος Μπακούρος, Μαριάνθη Νικολοπούλου, Αναστάσιος Τσιμπλής, Χαράλαμπος Χρονόπουλος, Αθανάσιος Ψαλλίδας.
Δ.Ο. Πύλου - Νέστορος
Πηνελόπη Γκότση, Αγγελος Δημόπουλος, Ιωάννα Καρλή, Βασιλική Κουρέτα, Δημήτριος Μάραντος, Νικόλαος Σαραντόπουλος, Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, Παύλος Χριστόπουλος.
Δ.Ο. Δυτικής Μάνης
Δημήτριος Κοζομπόλης, Ιωάννα Νίκα, Γεώργιος Χοντζέας.
Δ.Ο. Οιχαλίας
Κωνσταντίνος Λυκόγιαννης, Περικλής Νίκας, Ιωάννης Νικολακόπουλος, Αμαλία Τράκα-Τζαβάρα.

ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθούν την Κυριακή και τις ώρες 8 π.μ. έως 7 μ.μ. Στη Μεσσηνία οι κάλπες θα στηθούν σε επίπεδο καλλικρατικών δήμων.
Αναλυτικά:
Στο Δήμο Καλαμάτας, στο Διοικητήριο, στην αίθουσα "Αλέξανδρος Κουμουνδρούρος", θα στηθούν 2 κάλπες, μία για το Συνέδριο και μία για τη Νεολαία του κόμματος.
Στο Δήμο Μεσσήνης, οι φίλοι του κόμματος θα ψηφίσουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα υπάρχει μια κάλπη για το Συνέδριο και μία για τη Νεολαία. Επίσης κάλπη για το συνέδριο θα στηθεί και σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Ανδρούσας.
Στο Δήμο Τριφυλίας, κάλπες για το συνέδριο θα υπάρχουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία και στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στους Γαργαλιάνους, όπου θα υπάρχει και κάλπη για τη Νεολαία.
Στο Δήμο Πύλου - Νέστορος τα μέλη του κόμματος ψηφίζουν για το Συνέδριο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλο.
Μία κάλπη για το συνέδριο θα στηθεί στο Δήμο Οιχαλίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στο Μελιγαλά.
Στο Δήμο Δυτικής Μάνης η κάλπη για το Συνέδριο θα βρίσκεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Καρδαμύλη.

2 σχόλια:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα