Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΝΟ 220.000.000 ΕΥΡΩ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΕΣ!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!

Μη χειρότερα!!!!!! Μετά τα δανεικά και αγύριστα στα πολιτικά κόμματα, το μέγαρο της φτωχολογιάς του Κολωνακίου!!!!!!!!!!!!
Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κλείσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτό τονίσθηκε στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών όπου παρουσιάστηκε το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα διασφαλίσει τη συνέχιση της λειτουργίας του Μεγάρου.Το βασικό πρόβλημα, όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας, έγκειται στην αδυναμία του ΟΜΜΑ να ανταποκριθεί στα δάνεια που έλαβε παλαιότερα με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
Ενώ ο Ελληνικός λαός, ο κάθε πολίτης ο κάθε μεροκαματιάρης, μπορεί!!!!! Να μην ξεχάσουμε (τουλάχιστον) να τους ψηφήσουμε......Αλλά κάτι τέτοιες στιγμές, δεν μπορώ να μην θυμηθώ και τους αγανακτισμένους.......στις πλατείες! Αυτές τις αυθόρμητες και ανεξάρτητες φωνές.......Άντε ντε, αγανακτήστε στις πλατείες γιατί σας τρώνε τα λεφτά σας, γιατί δεν το κάνετε τώρα!!!
Εκτός κι αν θεωρείτε το μέγαρο μουσικής φιλανθρωπικό ίδρυμα, για τους κολωνακιώτες "άπορους"...
άντε κι εγώ, μαζί σας, πρώτη θέση!!!!! με πλήρη συμφωνία του Σύριζα χαρίστηκαν τα χρέη στο μέγαρο μουσικής..
Πέρασε στα ψιλά των μεγαλοεφημερίδων και των τσοντοκάναλων το θέμα των 220.000.000 ευρώ που χαρίστηκαν στο μέγαρο μουσικής του...Ψυχάρη, με εντολή Σαμαρά και πλήρη συγκατάθεση του Σύριζα και του Τσίπρα.....την ίδια στιγμή που στίβουν μισθωτούς και συνταξιούχους (πάντοτε με εντολή...Σαμαρά) και....δήθεν αγανάκτηση του Σύριζα, η ηγεσία του οποίου στο ζήτημα της "δωρεάς" προς το μέγαρο έκανε την..."πάπια"...!! Έτσι για να λέμε την αλήθεια ολόκληρη.....
Όπως άλλωστε προέκυψε και από τον πρόεδρο του μεγάρου μουσικής κ. Γιάννη Μάνο, ο οποίος στην πρωινή εκπομπή του mega (που...αλλού θα μπορούσε...::) εξήγησε με λεπτομέρειες το σχέδιο ....χαρίσματος των 220.000.000 ευρώ στο μέγαρο, και διευκρίνισε με καθαρό τρόπο, πιο καθαρό δεν γίνεται, πως πήρε την συγκατάθεση των ηγεσιών των πολιτικών δυνάμεων. ...!!!!
Κάνοντας μάλιστα ειδική θετική μνεία στην επαφή του με τον ....«αξιότιμο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» όπως τον αποκάλεσε. τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά πείτε μου σας παρακαλώ.....
ΑΝ ΧΑΡΙΖΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΓΑΠ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...;;;

Έτσι...... το λέω, μήπως και καταλάβουμε τίποτα......


2 σχόλια:

  1. Δεν λες ομως τιποτα για το σκανδαλακι των 9 εκατ EURO απο ΜΚΟ συμβουλου του ΓΑΠ...

    Αυτο για τη υπογραμμιση κι οχι για το κυριως αρθρο που συμφωνω μαζι σου.

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχολια υπαρχουν αλλα δεν σε συμφερει να τα δημοσιευσεις


    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα