Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ του Δημήτρη Κουτσούλη

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξή σας και την συμπαράσταση στον αγώνα που τώρα αρχίζει.
 Ευχαριστώ τους νέους κυρίως ανθρώπους απο όλα τα μέρη της Τριφυλίας που με πλαισίωσαν και αγκάλιασαν την προσπάθειά μου να μιλήσουμε επιτέλους ειλικρινά και να φωνάξουμε με όλη μας τη ψυχή δυνατά για τα δίκαια που μας ανήκουν. Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο με πολλές αντιξοότητες. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους εσάς που απλά με ακούσατε, που ανοίξατε το σπίτι σας και με πήρατε τηλέφωνο καιρό τώρα για να μου δηλώσετε την στήριξή σας. Είμαι πολύ συγκινημένος που επιστρέφοντας στην πόλη που αγάπησα τόσο πολύ και πρόβαλα όπου και αν πήγα, που με τίμησε και με έκανε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που είμαι εδώ, πάλι παιδί της.
Ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους. Τους άξιους αυτούς ανθρώπους που ο καθένας απο το μετερίζι του έδωσε έναν αγώνα χωρίς δωροδοκίες, εκβιασμούς ,απειλές, τάματα και προστάγματα. Είναι τιμή μου που σας γνώρισα και συστρατεύτηκα μαζί σας σε αυτή την προσπάθεια.
 Ευχαριστώ τους φίλους μου, τους συμμαθητές μου, τους συγγενείς μου, την οικογένειά μου και την σύζυγό μου για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν σε αυτή την προσπάθεια.
Σφίγγω το χέρι σε κάθε Τριφύλιο που κατάφερε να αντισταθεί απέναντι στις προσφορές, τα κούφια λόγια και τα ψευτοδιλήμματα που το νοσηρό κατεστημένο έσπευσε να του θέσει.
Συγχαίρω τον Στάθη Ανδρινόπουλο για το ήθος και την εντιμότητα που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και την ψυχραιμία απέναντι σε προκλήσεις και προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε.
Δεσμεύομαι ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του τόπου αλλά και σκληρός κατήγορος και κριτής όταν οι ανάγκες της περιοχής θα υποβιβάζονται και το κοινό συμφέρον θα θίγεται.
Με την ελπίδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας
Σας χαιρετώ αγωνιστικά και δυνατά

Ο Δημήτρης που γνωρίσατε και γνωρίζετε..

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2014

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ,
    Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΑΣΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΧΩΛΟΙ!
    ΟΜΩΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2014

    Δημήτρη στην κοινωνία που ζούμε, δυστυχώς όμως, η εντιμότητα και η νομιμότητα δεν έχουν θέση πάντοτε στη δημόσια ζωή. Το γνωρίζει από τα γενοφάσκια του καθένας μας. Εμείς δεν τάξαμε, δεν απειλήσαμε για τη επόμενη των εκλογών, λειτουργήσαμε σαν σε πολιτισμένη χώρα.
    Θα 'ρθει καιρός, δεν ξέρω πόσος , που θα αλλάξει κι ο Έλληνας, θα 'ρθει ο καιρός έτσι πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα