Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο "αγροίκος" Πολάκης και τα κοστούμια της διαπλοκής με τα βρόμικα χέρια και τα μπουκωμένα στόματα


Πολάκης Παύλος
Θα ήθελαν τους κοστουμάτους, τους "δικούς τους", εκείνους που φορούν πανάκριβο, "επίσημο", ρουχισμό, γραβάτες, χρυσά ρολόγια, κι έμαθαν από την κοιλιά της μάνας τους ότι είναι ταγμένοι να κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Εκείνους που αστράφτουν μπροστά στις κάμερες, μιλούν "όμορφα", χωρίς να λένε τίποτα.
Εκείνους όμως που δεν έχουν ούτε καθαρό βλέμμα, ούτε καθαρά χέρια.
Κάποια αριστερά μιάσματα, λιγδιάρηδες κι ακούρετους της σημερινής κυβέρνησης, τους σιχαίνονται. Το σύστημα, δηλαδή, που υπηρετούν.
Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι μόνο τα μνημόνια που μας λέει σήμερα το μιντιακό και πολιτικό σύστημα της διαπλοκής, το οποίο ξαφνικά κήρυξε "επανάσταση" ενάντια σε όλα όσα το ίδιο έκανε και έφερε, ως καταστροφή, στον τόπο.
Κάνει και άλλα πράγματα αυτή η κυβέρνηση. Για παράδειγμα, Ξανθός και Πολάκης τρέχουν και
προσπαθούν όχι μόνο να διορθώσουν όσα κατέστρεψαν τη δημόσια υγεία, αλλά και να αποκαλύψουν πώς έγινε η καταστροφή, πώς οι "κοστουμάτοι" λέρωσαν τα χέρια τους με το δημόσιο χρήμα και τώρα τα πληρώνει όλα ο λαός, που ούτε συμμετείχε ούτε, στην περίπτωση αυτή, γνώριζε.
Προχθές παρουσίασαν τη διαφθορά στον κλάδο της υγείας, όπως καταγράφεται στο πόρισμα του Σώματος  Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας. Ενοχλητικό θέμα από μόνο του. Γιατί λερωμένα χέρια δεν έχουν μόνο οι πολιτικοί και ο κύκλος τους, αυτοί δηλαδή που διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα κι αυτοί που το έκλεψαν. Λερωμένα χέρια (και στόματα) έχουν και αυτοί που "μπουκώθηκαν" για να μη μιλούν.
Αυτοί που λειτουργούν χρόνια τώρα ως νταβατζήδες μιας χώρας, μιντιάρχες και ακόλουθοι, προστάτες ενός διεφθαρμένου συστήματος. Από τα βρόμικα χέρια, μπούκωσαν τα λερωμένα στόματα.
Αυτοί οι βρόμικοι κοστουμάτοι και όλο το σύστημα είναι φυσικό να ανησυχεί από τέτοιες αποκαλύψεις.
Γι αυτό και οι αστεράτοι της δημοσιογραφίας, τα Megaλα κανάλια και οι λοιποί ασχολήθηκαν (και ασχολούνται) με τον "αγροίκο" Πολάκη, το"σκύλο" που είχε δίπλα του ο Ξανθός, εκείνον που δεν γνωρίζει ούτε πώς λέγεται επιστημονικά το aids.
Για την ιστορία, ο Πολάκης είναι γιατρός, χειρουργός, εντατικολόγος, με θητεία χρόνων. Για να ξέρουμε και με ποιον "αγροίκο" έχουμε να κάνουμε, που δεν ξέρει ούτε επιστημονικούς όρους...
Τί κατάφεραν, λοιπόν, τα Megaλα κανάλια, η διαπλοκή και ο συρφετός;
Η συνέντευξη τύπου ήταν για το χρήμα που κατασπαταλήθηκε για "ενημερωτικές καμπάνιες" του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μερικά εκατομμύρια ευρώ, που δεν γνωρίζουμε καν τί έγιναν... Τα πληρώνουμε κι αυτά, μαζί με πολλά άλλα, σήμερα. Ο απλός κόσμος δηλαδή, όχι οι νταβατζήδες...
Όμως ο κόσμος πληροφορήθηκε με κάθε λεπτομέρεια, για το ύψος του "αγροίκου" Πολάκη, (συχνά με βίντεο που τον έδειχναν ξαφνικά να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, με κομμένα τα πλάνα της αρχής της έντασης!), για τη φρασεολογία του, για την "άγνοια" επιστημονικών ιατρικών όρων!
Μήπως ακούσατε κάτι από αυτά τα μέσα της διαπλοκής για τα εκατομμύρια που φαγώθηκαν, για τα λερωμένα χέρια, για τα μπουκωμένα στόματα;
Τον "αγροίκο" προτιμώ λοιπόν, που δεν το κλείνει, που δεν ξυρίζεται και δε φοράει κοστούμια. Αλλά μιλάει δυνατά και έχει διάθεση να πράξει πολλά.
Τον προτιμώ από εκείνους που φορούν καλά κοστούμια, είναι "ευγενείς", αλλά τα χέρια, το βλέμμα κι η ψυχή τους είναι μέσα στη βρωμιά...
Candiot
ΥΓ. Για να πάρουμε μια ιδέα, ας δούμε το ρεπορτάζ του Mega για τα εκατομμύρια που φαγώθηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα