Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

2 σχόλια:

 1. Ο μόνος που <> σωστά την κατάσταση και τελικά πλήρωσε τα σπασμένα όλων των άλλων.....
  Όμως, δεν με παραξενεύει αυτό, γιατί πολλές φορές, γνωρίζοντας την ανοησία της πλειοψηφίας, με σιγουριά μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η ευρέως διαδεδομένη άποψη, μάλλον θα είναι ανόητη, παρά συνετή!
  Βέβαιο είναι επίσης ότι τίποτα δεν μένει κρυφό στο βάθος του χρόνου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αμαρτία πρώτη : Πήρε ένα μαχαίρι και αποφάσισε να κόψει τους δεσμούς του συστήματος και του κράτους, με ένα αμαρτωλό και φαύλο παρελθόν..
  Αμαρτία δεύτερη: Αρνήθηκε να τροφοδοτήσει με δημόσιο χρήμα, τα σαρκοβόρα Ελληνικά ΜΜΕ. ( βλέπε Λαμπράκης, δηλαδή Ψυχάρης, ΜΕΓΑ και Σια )
  Αμαρτία Τρίτη: Ζήτησε να τεθεί στην κρίση του λαού, με δημοψήφισμα, το μνημόνιο και η παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή ένωση, σαν μοναδικός δρόμος οικονομικής σωτηρίας της, από την χρεοκοπία (τώρα όλοι τώρα μιλούν για μνημόνιο, ακόμα και η Μερκελ)
  Αμαρτία Τετάρτη: Πήγε στην Ευρώπη και τους είπε ότι το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό, αλλά οικονομικά συστημικό, που θα επηρεάσει όλη την Ευρώπη, διότι οι διεθνείς κερδοσκόποι, κερδοσκοπούν με το πρόβλημα μιας χώρας (έτσι ακολούθησαν, η Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, για να βγει αληθινός )
  Αμαρτία Πέμπτη: Πήγε στην Ευρώπη και τους είπε να φορολογηθούν οι τράπεζες και όχι μόνο οι κατάθετες (αλλά εκεί στην Ευρώπη ακούγοντας αυτό,( πέταξαν σπυράκια )
  Αμαρτία έκτη: Πήγε στην Ευρώπη και είπε να γίνει ένα Ευρωομόλογο, για να προστατευτούν οι χώρες του νότου από τις αγορές των διεθνών τοκογλύφων (τώρα όλοι μιλούν και προωθούν το ευρωομόλογο)
  Αμαρτία εβδόμη: Είπε στους Έλληνες τραπεζίτες, ότι από τα 32 δισεκατομμύρια που θα δανείσει το κράτος για την αναχρηματοδότηση των τραπεζών, αυτές θα πρέπει να δώσουν στο κράτος μετοχές με δικαίωμα ψήφου, πράγμα που το απέφευγαν όπως ο διάβολος το λιβάνι (διότι θα έχαναν τον έλεγχο, που θα τους έκοβε το ανεξέλεγκτο φαγοπότι )
  Αμαρτία ογδόη: Κατάργησε προοδευτικά τις εφορίες, αμόλησε το ΣΔΟΕ και έβαλε χέρι σε εφοριακούς, γιατρούς, εταιρίες φαρμάκων, τελωνιακούς, παράνομες συνταξιοδοτήσεις και επιδόματα και σε τόσους άλλους καταχραστές του δημοσίου χρήματος. Αμαρτία ενάτη : Είχε το θάρρος να παραδεχθεί δημόσια, ότι η χωρά μας έχει μεγάλη διαφθορά.
  Αμαρτία δεκάτη: Είχε το θάρρος να διαγράψει τον Άκη Τσοχατζόπουλο από το ΠΑΣΟΚ, πολλά χρόνια πριν αναβλύσουν δημόσια οι βρωμιές του.
  Αμαρτία ενδεκάτη: Είχε το θάρρος να διαγράψει τον Σημίτη, γιατί από την αρχή του ΠΑΣΟΚ το 1974, μέχρι σήμερα, αυτός υπονόμευε και τον Ανδρέα και τον Γιώργο και δούλευε υπογείως για την διάλυση του, και ότι δεν κατάφερε αυτός, το ανέλαβαν οι εντολοδόχοι του Χρυσοχοϊδης, Βενιζέλος.
  Αμαρτία δωδεκάτη: Είχε το θάρρος να ξεκινήσει την πάταξη της διαφθοράς προς κάθε κατεύθυνση, ακόμα στο σώμα των πολιτικών και να στείλει τους καταχραστές στην φυλακή και τον εισαγγελέα στην Ελβετία, να βρει τα κρυμμένα και τα αδήλωτα των « πτωχών της Ελλάδας».
  Για όλα τα πάρα πάνω, απαξάπαντες οι ευεργετημένοι από το σύστημα, εκείνοι που συντηρούσαν την διαφθορά, αποφάσισαν την πολιτική δολοφονία του Γ. Παπανδρέου, ρίχνοντας σωρούς λάσπης μέσα από τα ΜΜΕ, και με κτυπήματα κάτω από την μέση, από τους δικούς του ακόμα ανθρώπους, που και αυτοί κάποια στιγμή κάτω από την πίεση λιγοψύχησαν.
  Κατέληξε τελικά να ηγείται ενός συνδυασμού, όπου οι Βρούτοι είχαν την πρωτοκαθεδρία. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά , ήλθε και το κερασάκι της τούρτας, που ήταν η στείρα και αγιάτρευτη δίψα των, Βενιζέλου και του Σαμαρά για την εξουσία, οι όποιοι δεν έβλεπαν τον αγώνα του Παπανδρέου για να βγούμε από το σκοτάδι της διαφθοράς και την οικονομική κρίση που μάστιζε τη χώρα , αλλά του τράβηξαν και οι δύο το χαλί, με διαφορετικό τρόπο και με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της χώρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα