Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Πώς προσέγγισε την 14χρονη ο 43χρονος - Τι γράφει στο σημείωμα το κορίτσι

Ραγίζει καρδιές η υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο.
Το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου το 14χρονο κορίτσι πήγε στον ΗΣΑΠ του Μοσχάτου όπου σύμφωνα με μαρτυρίες πέρασε ανενόχλητη τις μπάρες χτυπώντας το εισιτήριο της. Έδειχνε να ασχολείται πολλή ώρα με το κινητό της μέχρις ότου είδε το τρένο να έρχεται και έπεσε στις ράγες.
Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στον σταθμό ένας νεαρός φίλος της στο οποίο είχε στείλει μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει. Οι γονείς της στο άκουσμα της είδησης δεν άντεξαν και κατέρρευσαν.
Η αποπλάνηση από τον 43χρονο
Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως είχε αποπλανηθεί από έναν 43χρονο που διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά στο Μοσχάτο. Ο άντρας πέρασε την Πέμπτη 23/5 από Αυτόφωρο ενώ σήμερα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν είχε αποπλανήσει και άλλα κορίτσια.
Πληροφορίες λένε μάλιστα πως το 2017-2018 είχε αποπλανήσει ακόμη μία 14χρονη καθώς βρέθηκαν και στοιχεία στο κινητό του.
Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο 43χρονος γνώρισε την 14χρονη επειδή ψώνιζε από το μαγαζί του. Το ρεπορτάζ του OPEN, δε, αναφέρει πως ο 43χρονος είχε μία κόρη στην ίδια

ηλικία και πιθανώς ήταν φίλη με την 14χρονη που αυτοκτόνησε.
Από την πλευρά του ο 43χρονος υποστηρίζει πως η ανήλικη που αυτοκτόνησε ήταν μαζί του με τη θέλησή της. «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ηταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Το γράμμα που είχε αφήσει
Η κοπέλα φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον 43χρονο άντρα ενώ βρέθηκε πάνω της ένα σημείωμα στο οποίο γράφει «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες». dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα