Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η κυβέρνηση στον ΟΑΣΘ ξόδεψε χρήματα, ταλαιπώρησε την πόλη και φεύγει...

Αποτέλεσμα εικόνας για Η κυβέρνηση στον ΟΑΣΘ ξόδεψε χρήματα, ταλαιπώρησε την πόλη και φεύγει...
Ο ΟΑΣΘ ήταν προβληματικός, παρ' ότι η σύμβαση των μετόχων με το δημόσιο ήταν λεόντιος και οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων μεγάλες.
του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ
Η σημερινή κυβέρνηση, αντί να δώσει λύσεις σύμφωνα με τον Κοινοτικό Κανονισμό 1370 του 2007, για ιδεοληπτικούς και μικροκομματικούς λόγους έκανε τα χειρότερα, παραπλανώντας την πόλη και τους εργαζόμενους και τον εγκαταλείπει σε κακό χάλι.
Ευθύνες έχουν και πολλοί φορείς της πόλης, πού, είτε έκαναν μικροπολιτικά παιχνίδια με την κυβέρνηση, είτε υπερασπίστηκαν τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης, αγνοώντας την Ευρωπαϊκή πραγματικότητα και τις ανάγκες της πόλης.

ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ
Από το 2016, είχα προτείνει την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού, για να υπάρξουν σύγχρονες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες και νέες θέσεις απασχόλησης με προσέλκυση μεγάλων και κατάλληλων επενδυτών.
Τα παραγωγικά επιμελητήρια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αρκετοί δήμαρχοι της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης συμφώνησαν, δυστυχώς αγνοήθηκαν.

Ή κυβέρνηση στην αποχώρησή της προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες ομηρίας των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης, με επανάληψη των ήδη διαψευμένων υποσχέσεών της, για αγορά νέων λεωφορείων και για μετατροπή των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ουσιαστικά σε δημόσιους υπαλλήλους.
Όποια και αν είναι η κυβέρνηση μετά τις εκλογές, είναι υποχρεωμένη να δώσει λύση με βάση τον Κοινοτικό Κανονισμό, η εφαρμογή του οποίου είναι υποχρεωτική από την 3η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους και ταυτόχρονα είναι και η σωστή επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα