Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση της απώλειας του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη σε ηλικία μόλις 56 ετών.
Ο ηθοποιός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί. Στο πλευρό του βρισκόταν συνεχώς η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, τα παιδιά και οι φίλοι του. Οι γιατροί και οι δικοί του άνθρωποι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.
Στις αρχές Μαρτίου, ο Κώστας Ευριπιώτης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.
Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Κώστας Ευριπιώτης είχε δηλώσει για την κατάσταση της υγείας του: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην

πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα»!
Η πορεία του Κώστα Ευριπιώτη
Ο Κώστας Ευρυπιώτης έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη και έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981. Συμμετείχε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Αναμφίβολα, ο ρόλος που τον καθιέρωσε ήταν αυτός στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπου υποδυόταν τον σμηνίτη, Γιώργο Βλάχο, γράφοντας τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα