Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δημήτρης Γραικός: Βίντεο - σοκ - Η στιγμή που η αστυνομία σκάβει και βρίσκει το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου (vid)

Ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του άτυχου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τον Νοέμβριο του 2016, γράφτηκε χθες το απόγευμα (30/5). Η αστυνομία μετά την ομολογία του 46χρονου δράστη, οδηγήθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το αυτοκίνητο και το θύμα. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει καρέ καρέ από drone την εύρεση τoυ μοιραίου αυτοκινήτου.
Ο δράστης υπέδειξε το σημείο όπου ήταν θαμμένη η σορός του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, όπως επίσης ένα δεύτερο σημείο, στις ίδιες εγκαταστάσεις, όπου ο ίδιος είχε θάψει το αγροτικό αυτοκίνητο του νεκρού.
Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητας του 59χρονου, αλλά και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
Κατά την πολύωρη ανάκριση που ακολούθησε ο 46χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον κτηνοτρόφο και κατά τη διάρκεια συνάντησής τους λογομάχησαν με αποτέλεσμα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος κτηνοτρόφος να

πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Σε ένα βίντεο των δυόμιση λεπτών περίπου με drone, η Ελληνική Αστυνομία έδειξε οπτικό υλικό από τις έρευνες για την εύρεση του αυτοκινήτου του Δημήτρη Γραικού.
dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα