Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μέχρι και Πατρινοί φαίνεται πως είναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο με την υπεξαίρεση στην Αγροτική Τράπεζα της Κυπαρισσίας.

ImageΩς γνωστόν, εδώ και εβδομάδες γινόταν έλεγχος στα ταμεία της τράπεζας και, τελικά, ανακαλύφθηκε πως είχε «εξαφανισθεί» ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!
Η διευθύντρια είχε εξαφανισθεί... αλλά τελικά το μυστήριο λύθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν εμφανίσθηκε στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στην Αθήνα μαζί με το δικηγόρο της και γνωστοποίησε ότι είναι πρόθυμη να συνεργαστεί, για να διευκολύνει την έρευνα. Η τραπεζικός ομολόγησε οικονομικές ατασθαλίες ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά παραμένει άγνωστο αν ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη ή αποκάλυψε τη συμμετοχή και άλλων ατόμων, ενδεχομένως και εκτός τράπεζας.


Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η τραπεζικός στην αρχή είχε εξαφανισθεί αφήνοντας δύο ιδιόχειρα σημειώματα: ένα στο σύντροφό της και ένα στον αδερφό της, στα οποία ανέφερε ότι δε θα την ξανάβλεπαν! Από τότε, τα ίχνη της χάθηκαν και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ούτε στην τράπεζα όπου εργαζόταν. Οι δικοί της ενημέρωσαν την Αστυνομία, που εξακρίβωσε ότι η γυναίκα ναύλωσε ένα ταξί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής με προορισμό την Αθήνα. Όπως διαπιστώθηκε, το ταξί την πήγε στο Χαϊδάρι, όπου επιβιβάστηκε σε άλλο ταξί.
Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι συνεργασία με τη συγκεκριμένη διευθύντρια είχαν γνωστοί Πατρινοί! Συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος που κατά καιρούς ασκούσε το επάγγελμα του «δανειστή» (με το αζημίωτο)! Διαφήμιζε πως... εξασφάλιζε δάνεια για κάθε «πνιγμένο» και του έκανε τραπεζικές διευκολύνσεις... με το αζημίωτο! Μάλιστα, διέδιδε πως κατάφερνε να ξεπεράσει ακόμη και το πρόβλημα του «Τειρεσία»! Φαίνεται, λοιπόν, πως η «κότα με τα χρυσά αυγά» δεν ήταν άλλη από τη συγκεκριμένη τραπεζική υπάλληλο, η οποία έβγαζε δάνεια... χωρίς δικαιολογητικά! Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του συγκεκριμένου Πατρινού απασχολεί ήδη το νομικό τμήμα της ΑΤΕ στην Αθήνα.
ΠΗΓΗ:
http://www.patranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα