Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΤΕ Κυπαρισσίας: Μήνυση στη διευθύντρια υπέβαλε η τράπεζα

Μήνυση υπέβαλε τη Δευτέρα, μέσω του δικηγόρου της, η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος κατά της μέχρι πρόσφατα διευθύντριας του καταστήματος Κυπαρισσίας. Η μήνυση, η οποία είναι για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, απάτη, παράβαση καθήκοντος κ.ά., υπεβλήθη λαμβανομένων υπόψη των μέχρι στιγμής, τότε, ευρημάτων και στοιχείων της έρευνας που διεξάγει στο κατάστημα της Κυπαρισσίας κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικής Επιθεώρησης της ΑΤΕbank, αλλά και όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον τοπικό Τύπο.

Στο μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η επιθεώρηση στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Κυπαρισσία, ώστε το συντομότερο να έχει συνταχθεί το πόρισμα και να έχει διαπιστωθεί το ακριβές ποσό της υπεξαίρεσης από τη μέχρι πρόσφατα διευθύντρια. Μάλιστα, το έργο των δύο Επιθεωρητριών συνδράμει και ένας επιπλέον υπάλληλος, που μετακινήθηκε στην τράπεζα τις προηγούμενες μέρες. Καθημερινά, στο πλαίσιο του εξονυχιστικού ελέγχου και της έρευνας, έρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα στοιχεία της διαπραχθείσας απάτης, τα οποία διαρκώς «ανεβάζουν» το ποσό της υπεξαίρεσης. Πλέον, ουδείς μπορεί να κάνει «ασφαλείς» εκτιμήσεις, πέραν του ότι αυτό θα είναι αρκετά υψηλό!
Επίσης, συνεχίζεται η προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυπαρισσίας μετά τα όσα έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.
Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα