Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Φ. Κουβέλης σε φορείς της Τριφυλίας: "Δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί το δημόσιο χρέος"

Ο Φ. Κουβέλης σε φορείς της Τριφυλίας: "Δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί αυτό το χρέος όσες θυσίες και να κάνει ο ελληνικός λαός" τόνισε από την Κυπαρισσία χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Μιλώντας σε φορείς της περιοχής ο κ. Κουβέλης περιέγραψε την σημερινή οικονομική κατάσταση, τις πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν, τους κινδύνους για ακόμη χειρότερες καταστάσεις, ενώ παρουσίασε και τις προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ο κ. Κουβέλης ξεκίνησε την περιοδεία του στην Τριφυλία επισκεπτόμενος χθες το μεσημέρι μια από την πλέον σύγχρονες θερμοκηπιακές μονάδες της χώρας στα Φιλιατρά, που ανήκει στο επιχειρηματικό σχήμα των Κώστα Θεοδωρόπουλου, Γιώργου Ζωγόπουλου, Βασίλη Γριβοκωστόπουλου και Νίκου Κοσκολέτου. Εκεί ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, στους αυτοματισμούς που υπάρχουν αλλά και στον χώρο των καλλιεργειών. Αυτό που του επισημάνθηκε είναι ότι η περιοχή της Τριφυλίας είναι μια περιοχή με πολλές προοπτικές αλλά και με πολλά προβλήματα όσον αφορά την έλλειψη σωστών υποδομών και τονίστηκε ότι η Πολιτεία πρέπει να κάνει συγκεκριμένες παρεμβάσεις ειδικά στο θέμα οργάνωσης του εμπορίου, όπου πρέπει να θεσμοθετηθούν κανόνες.
Ακολούθησε συνάντηση του κ. Κουβέλη με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας όπου παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σαμπαζιώτης και Παναγιώτης Τσίγγανος. Ο κ. Κόλλιας περιέγραψε την κατάσταση που υπάρχει στο δήμο και τα πολλά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι καλλικρατικοί δήμοι σημειώνοντας ότι η Πολιτεία δεν ήταν έτοιμη για αυτό το εγχείρημα. Μάλιστα αναφέρθηκαν και στην μακρά συνεργασία που είχαν στο παρελθόν μέσα στο συνδικαλιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα