Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σοβαρό τροχαίο ξανά στο κόμβο της Φαρακλάδας

ΑΛΛΟ ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο που έρχεται να επιβεβαιώσει το δρόμο καρμανιόλα Φιλιατρών- Κυπαρισσίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με θύμα ένα ακόμα νέο άνθρωπο που δίνει μάχη για την ζωή του κάτοικος Κυπαρισσία.
Πιο συγκεκριμένα στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 44χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας πατέρας 2 παιδιών μεγάλου κυβισμού οδηγούμε με κατεύθυνση τα Φιλιατρά κοντά στον κόμβο της Φαρακλάδας όταν για άγνωστο λόγω έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας κοντά στην αριστερή στροφή πριν τον κόμβο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να φτάσει ως τα χωράφια στις όχθες του δρόμου.
Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές όπου αρχικά διαμετακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και αργότερα στο Παναρκαδικό της Τρίπολης λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.
Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα λόγω της απότομης κλίσης του δρόμου και υψομετρικών διαφορών καθώς ο δρόμος ακόμα και σήμερα ΔΕΝ έχει επίσημο πρωτόκολλο παραλαβής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου....
ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα