Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Coca Cola: Απολύει εργάτες, κλείνει εργοστάσια και κάνει...χορηγίες για να διαφημιστεί σε δημοτικά σχολεία

Coca Cola: Απολύει εργάτες, κλείνει εργοστάσια και κάνει...χορηγίες για να διαφημιστεί σε δημοτικά σχολεία
Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Η κα Κέπετζη πάλι για την Coca Cola στα σχολεία.
"Την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 4 μ.μ θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο με 35 θέματα στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων αρκετά με διαγραφές οφειλών, χρεώσεων και προσαυξήσεων, αποδοχές και αναμορφώσεις.
Μεταξύ όλων ξεχωρίζει το 35ο θέμα με το οποίο η κα Κέπετζη φεύγοντας φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της προβολής μιας μεγάλης εταιρείας, της Coca Cola, στα σχολεία, η οποία θα διαφημίζεται στα μικρά παιδιά παριστάνοντας τον χορηγό με κάτι πενταροδεκάρες που θα δίνει για το βάψιμο του σχολείου.
Είναι μια κατάπτυστη πρόταση, η οποία θα πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλες τις πλευρές του δημοτικού συμβουλίου, για το καλό των παιδιών".

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 24, 2014

    Όλα αυτά που αναπαράγονται είναι "λάσπη" από το γνωστό για τη παράνομη & μαφιόζικη δραστηριότητα του στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, "συνδικάτο του μπουκαλιού", ή αλλιώς ΠΟΕΕΠ. Ρωτήστε να μάθετε ποιος είναι ο "εργατοπατέρας" Κώστας Αρτεμίου και ο γιος Βασίλης που τώρα "τρέχει το μαγαζί"... Η καλύτερα δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=JJAm9rKalpw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα