Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ στην Καλαμάτα

Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων Παράρτημα νομού Μεσσηνίας


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ (ΣΕΚ),μετά την επιτυχημένη υλοποίηση των περσινών προγραμμάτων σε 4 πόλεις, πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ , μελών του ΣΕΚ με την χρηματοδότηση του Λογαριασμού για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) 1-25, έτους 2014 στην Καλαμάτα. 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Κοινωνιολόγους οι οποίοι έχουν ένσημα του ΙΚΑ 2013 και 2014 .Μπορούν, ωστόσο, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και άτομα άλλων ειδικοτήτων. 
Η συνολική διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 40 ώρες. Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο και θα υλοποιηθεί σε κατάλληλο για την εκπαίδευση χώρο. Οι καταρτιζόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συγκεκριμένη εκπαίδευση θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. 
 Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου (4 ώρες ανά ημέρα) και προβλέπεται η καταβολή εκπαιδευτικού επιδόματος ύψους 5€ ανά ώρα εκπαίδευσης. 
 Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Νίκη Κυβελέα: e-mail nkyvelea@hotmail.gr και στην κ.Παναγιώτα Μπούρα : e-mail panboura@sch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα