Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ........ Ολέθρια σχέση δύο βουλευτών

ME TI AΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ......  Ερωτες και διαζυγια στη ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο ξαφνικός έρωτας της Κατερίνας Μάρκου με τον Θανάση Οικονόμου οδήγησε και τους δύο στο διαζύγιο. Η πρώην σύζυγος του βουλευτή τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό και φοροδιαφυγήΜπορεί τώρα τελευταία η ΔΗΜ.ΑΡ. να μην πηγαίνει καλά στις εκλογικές της επιδόσεις και να κινδυνεύει ακόμη και η επιβίωσή της στο πολιτικό σκηνικό, ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο οι αναζητήσεις και τα ρομάντζα των στελεχών της δεν λείπουν.

Μέσα στην αναταραχή και τους πολιτικούς πονοκεφάλους της Αγίου Κωνσταντίνου, εσχάτως ανθεί ένα ειδύλλιο, που ήρθε να προκαλέσει νέες έγνοιες και ανησυχίες στην ηγεσία του κόμματος, καθώς έγινε αιτία για ομηρικούς καβγάδες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ιστορίας, η οποία φτάνει πλέον και στις αίθουσες των δικαστηρίων.



Το νέο ζευγάρι, που πιθανόν να εξελιχτεί και σε πολιτικό μπελά για τον κ. Φώτη Κουβέλη που παράμπλεξε με παλιούς Πασόκους, είναι η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Ιωάννινα, με αναφορές στο παπανδρεϊκό περιβάλλον, Θανάσης Οικονόμου. Για χάρη του έρωτά τους διέλυσαν και οι δύο τους προηγούμενους γάμους τους: η κυρία Μάρκου με επιφανή επιχειρηματία του εκδοτικού χώρου, ο δε κ. Οικονόμου με γνωστό στέλεχος εταιρειών πολιτικής επικοινωνίας. Μόνο που τα πράγματα είχαν και τη σκοτεινή τους πλευρά.

Η μεν βουλευτής είχε ένα βελούδινο διαζύγιο, όμως ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και σκαφών αναψυχής από τα Γιάννενα λειτούργησε, όπως υποστηρίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εναντίον του η 37χρονη πρώην σύζυγός του, περίπου ως…
οδοστρωτήρας. Ισχυρίζεται πως όχι μόνο την εγκατέλειψε μόλις γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους, αλλά και αρνούνταν, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, να καταβάλει επαρκή οικονομικά μέσα ακόμη και για τη διατροφή τους, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει επαρκή εισοδήματα.



Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Ιωάννινα, Θανάσης Οικονόμου, για χάρη του έρωτα διέλυσε, με επεισοδιακό μάλιστα τρόπο, τον γάμο του

Και όλα αυτά παρότι στο μεταξύ η πρώην σύζυγός του είχε σχεδόν αναγκαστεί να αφήσει την εργασία της στην Αθήνα και να μετακομίσει στα Γιάννενα για χάρη της πολιτικής καριέρας του κ. Οικονόμου - και να επιστρέψει κακήν κακώς στην πρωτεύουσα μετά την αποτυχία του γάμου.
Τώρα η εγκαταλειμμένη σύζυγος τον κατηγορεί ότι διέλυσε την επαγγελματική ζωή της, την έχει ισοπεδώσει προσωπικά και οικονομικά, ότι χειροδίκησε εναντίον της, αλλά και ότι αποκρύπτει από την Εφορία εισοδήματα και συμμετοχές σε εταιρείες για να μην είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά του.

Από το φλερτ στον εφιάλτη

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πρώην σύζυγος του κ. Οικονόμου για διατροφή και προσωρινή επιμέλεια των παιδιών τους είναι καταπέλτης για τον πρώην βουλευτή. Περιγράφει δε με εντυπωσιακές λεπτομέρειες το πώς ένα φλογερό φλερτ οδήγησε σε έναν, αρχικά, πολλά υποσχόμενο, αλλά στη συνέχεια καταναγκαστικό γάμο, για να καταλήξει σε μία υπόθεση που θυμίζει περισσότερο εφιάλτη και τραγωδία παρά πολιτισμένο διαζύγιο.
Η επικοινωνιολόγος από τη Νίκαια γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία από τα Γιάννενα και φιλόδοξο για μια μεγάλη πολιτική καριέρα το 2006. Οπως πιστεύει όμως τώρα, εκείνος δεν την ερωτεύτηκε πραγματικά, αλλά θέλησε να την εκμεταλλευτεί για την πολιτική του καριέρα, αφού ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στη δουλειά της και μπορούσε να τον βοηθήσει αποφασιστικά με τις γνωριμίες της.

Επιπλέον «ήταν προφανές ότι η εικόνα του εργένη-μοναχικού επαγγελματία δεν προσέλκυε ψηφοφόρους, γι’ αυτό και έπρεπε να τη διορθώσει με τη δημιουργία οικογένειας, έστω και για τους τύπους», όπως αναφέρει στην αγωγή της. Η απογοητευμένη σύζυγος περιγράφει την αποφασιστική της συμβολή στην εκλογή του κ. Οικονόμου στις βουλευτικές εκλογές του 2009: «Ενδεικτικά και μόνο μπορώ να αναφέρω ότι λόγω της δικής μου μεσολάβησης η εταιρεία στην οποία εργαζόμουν (η επωνυμία της εταιρείας είναι στη διάθεση της εφημερίδας) ανέλαβε δωρεάν την προώθηση της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ η γενική διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του στην Αθήνα προσελήφθη μέσω εμού, αφού ήταν και παραμένει στενή μου φίλη. Ακόμη και ο γραφίστας που ανέλαβε τα προεκλογικά φυλλάδια και το λοιπό υλικό ήταν δικής μου υπόδειξης και επιλογής. Για όλα αυτά δεν έλαβα το παραμικρό ευχαριστώ. Τις ίδιες υπηρεσίες προσέφερα και στις εκλογές του 2012».

Επιχειρήσεις, ταξίδια και πολυτέλειες

Για τα καλύτερα και πιο βελούδινα διαζύγια τα οικονομικά του ζεύγους αποδεικνύονται πολύ δύσκολη υπόθεση. Ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για επεισοδιακούς χωρισμούς, και βγαίνουν στη φόρα πρόσωπα και καταστάσεις.



Εξαιρετικά κομψή, με στυλιστικές επιλογές που προκαλούν θαυμασμό, η Κατερίνα Μάρκου είναι σίγουρα από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η πρώην σύζυγος περιγράφει μια ζωή γεμάτη πολυτέλειες, ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όχι κατ’ ανάγκη, όπως ισχυρίζεται, όλες γνωστές στην Εφορία από πλευράς του κ. Οικονόμου:
«Η βουλευτική αποζημίωση και τα πολλαπλά βοηθήματά της αύξησαν τα ήδη μεγάλα εισοδήματα του αντιδίκου, ο οποίος συνέχισε να διατηρεί επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης στα Γιάννενα και συγκεκριμένα: α) καφετέρια, που λειτουργεί ως μπαρ το βράδυ με τον διακριτικό τίτλο “Γυαλί Καφενέ”, β) εκμετάλλευση ιδιόκτητων σκαφών αναψυχής (κότερων) με τον διακριτικό τίτλο “BREEZE” και γ) επιχείρηση παροχής υπηρεσιών συμβούλου». Παρότι στις εκλογές του 2012 ο κ. Οικονόμου δεν εξελέγη βουλευτής, «συνεχίσαμε να ζούμε πολυτελώς και μάλιστα παρά το γεγονός ότι εγώ είχα υποστεί δραματική μείωση στον μισθό μου», αναφέρει η πρώην σύζυγός του και εξηγεί: «Τα ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Λισαβόνα, Ορλάντο Αμερικής, Αμστερνταμ, Ρώμη, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Κωνσταντινούπολη, Λος Αντζελες) συνέχιζαν αμείωτα με έξοδα δικά του». Εξ αυτού του λόγου διατυπώνει την εκτίμηση ότι «οι επιχειρήσεις του ανθούσαν, έστω κι αν δεν αποτύπωνε την πραγματική εικόνα στη φορολογική του δήλωση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην οικία μας στα Ιωάννινα διατηρούσε από τότε, μέχρι τουλάχιστον την ημέρα που με εκδίωξε, χρηματοκιβώτιο με κωδικό ασφαλείας του οποίου εγώ ποτέ δεν έγινα κοινωνός, τον έβλεπα όμως να τοποθετεί σε αυτό δεσμίδες με χρήματα»!

Τα δίδυμα και η μετακόμιση

Μετά τις εκλογές του 2012 η ζωή του ζευγαριού αλλάζει θεαματικά. Η σύζυγος μένει για πρώτη φορά έγκυος, ωστόσο ένα τροχαίο γίνεται αιτία να αποβάλει. Εκείνη, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Τον Φεβρουάριο του 2013 μένει και πάλι έγκυος και το ζεύγος ανακτά έναν κάποιο ενθουσιασμό, ο οποίος, όμως, με την πάροδο του χρόνου χάθηκε από την πλευρά του κ. Οικονόμου. «Οσο μεγαλώνει η κοιλιά σου απομακρύνομαι», της είπε κάποια στιγμή, υιοθετώντας γενικότερα μια ψυχρή στάση απέναντί της.

Στο μεταξύ είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και είχε ενταχθεί στη Δημοκρατική Αριστερά, κάνοντας μια νέα αρχή στην πολιτική του καριέρα.

Την άνοιξη του 2013 το ζευγάρι μετακομίζει στα Γιάννενα, με «μονομερή, αυθαίρετη απόφαση του συζύγου», όπως καταγγέλει η επικοινωνιολόγος πρώην σύζυγός του, η οποία τονίζει ότι «ήταν ανένδοτος. Επέμενε να εγκαταλείψουμε την Αθήνα, καθώς βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμένου μάλλον να ανοίξουν ένα παράρτημα ΚΕΚ στα Ιωάννινα.

Μη έχοντας άλλη επιλογή και αποφασισμένη να δώσω προτεραιότητα στην οικογένειά μου συναίνεσα. Εγκατέλειψα έτσι και την εργασία μου».
Οι επόμενοι μήνες ήταν εφιαλτικοί για την 37χρονη, η οποία είχε μία δύσκολη κύηση διδύμων χωρίς τη βοήθεια δικών της ανθρώπων. Οπως αναφέρει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει, ο κ. Οικονόμου ήταν διαρκώς σε ταξίδια και πολιτικές δραστηριότητες, απουσιάζοντας ακόμη και από δύσκολες εξετάσεις για την πορεία της εγκυμοσύνης της, με την εμφάνιση πολλών επιπλοκών. Οι απουσίες του πλήθαιναν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε στις αρχές φθινοπώρου να της ζητήσει να εργαστεί σε διαφημιστική εταιρεία της περιοχής ώστε να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ.!

Ο τοκετός και η απομάκρυνση

Υπό αυτές τις συνθήκες σε όλους τους τομείς, ο τοκετός ήλθε νωρίτερα του αναμενομένου. Το ζευγάρι έφτασε στην Αθήνα αρχές Οκτωβρίου του 2013 για στενότερη παρακολούθηση από τους γιατρούς και στις 20 του ίδιου μήνα η 37χρονη γέννησε δύο αγόρια, τα οποία χρειάστηκαν επιπλέον φροντίδα λίγων ημερών προτού βγουν από το μαιευτήριο. Ωστόσο, όπως αναφέρει στην αίτησή της, ο σύζυγός της καθ’ όλο το βράδυ του τοκετού απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη, και θα επέστρεφε την άλλη ημέρα αεροπορικώς - και όχι οδικώς την ίδια νύχτα. Η γέννηση των παιδιών δεν έφερε το ζευγάρι πιο κοντά ούτε καν στο διάστημα της 16ήμερης νοσηλείας του ενός βρέφους σε θερμοκοιτίδα, κάτι που ανάγκαζε τη μητέρα να πηγαίνει μόνη της στο μαιευτήριο. «Εγώ το στρατιωτικό μου το έχω κάνει, τώρα είναι η σειρά σου», ήταν μία από τις απαντήσεις που της έδωσε όταν του παραπονέθηκε ότι δεν τη βοηθά. Λίγο αργότερα της είπε: «δεν ξέρω πώς να βάλω τα παιδιά στη ζωή μου», όπως αναφέρει.



Κατερίνα Μάρκου και Θανάσης Οικονόμου μαζί στο Σύνταγμα σε αντιρατσιστική διαδήλωση

Η δε κοινή προσωπική τους ζωή ήταν ανύπαρκτη: «Αμέσως μετά τη γέννηση των παιδιών και ισχυριζόμενος ότι ο θόρυβος της συσκευής ενδοεπικοινωνίας που έπαιρνα μαζί μου στο δωμάτιό μας προκειμένου να ακούω τα παιδιά δεν τον άφηνε να κοιμηθεί, μου ζήτησε να αποχωρήσω από τη συζυγική μας κλίνη και πλέον κοιμόμασταν χωριστά, αφού εγώ εγκαταστάθηκα στο δωμάτιο των παιδιών». Απέφευγε δε να μένει για ώρες στο σπίτι, το οποίο όπως της έλεγε «είναι Σαράγεβο».

Η αποκάλυψη

Η πρώην σύζυγος του κ. Οικονόμου δεν ήξερε τι να υποθέσει από αυτή του τη συμπεριφορά. Ηταν μια ακραία αντίδρασή του στη νέα πραγματικότητα και στην αλλαγή που φέρνουν τα παιδιά στη ζωή του ζευγαριού ή κάτι βαθύτερο; Το όποιο μυστήριο λύθηκε το βράδυ της 20ής Μαρτίου, όταν βρίσκονταν όλοι μαζί καθ’ οδόν προς την Αθήνα για εξετάσεις των παιδιών. Τότε ο κ. Οικονόμου έλαβε ένα αποκαλυπτικό γραπτό μήνυμα στο κινητό του, το οποίο έλυσε όλες τις απορίες της: «Μωρό μου, είμαι Αθήνα, παράτα τα όλα και έλα», έγραφε, σύμφωνα με την αίτηση της πρώην συζύγου του. Για να ακολουθήσει η μεγάλη εξομολόγησή του μετά από απαίτησή της για εξηγήσεις: «Ευθέως μου ομολόγησε ότι διατηρεί ερωτική σχέση-δεσμό με την κυρία Αικατερίνη Μάρκου, βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Θεσσαλονίκη». Ακολούθησαν αψιμαχίες δύο εβδομάδων, για να φτάσει η 5η Απριλίου, όταν ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε τα πράγματα και τις επιλογές που υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων: «Είμαι στα Γιάννενα, αλλά δεν θέλω να είμαι στα Γιάννενα. Θέλω να είμαι στην Αθήνα μαζί της. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα, να τη δεχτούμε». Της ζήτησε δε «είτε να το αποδεχτεί και να παραμείνει τυπικά σύζυγός μου, ‘‘κάνοντας υπομονή’’, είτε να πάρει τα παιδιά και να φύγει».

Οταν εκείνη του αντιπρότεινε να κάνουν μια νέα αρχή, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα διέκοπτε τον εξωσυζυγικό δεσμό που είχε, εκείνος της απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν θέλω, δεν το επιθυμώ, αντίο και καλή τύχη».
Μετά από αυτό η 37χρονη γυναίκα μετακόμισε στην Αθήνα με τα παιδιά της όπου φιλοξενείται από συγγενικό της πρόσωπο, αφού δεν διαθέτει δικό της σπίτι, ούτε τα οικονομικά μέσα για να νοικιάσει κάποιο.

Βία, απειλές και… γλυκό σεξ

Πολλοί παθόντες λένε ότι δεν υπάρχουν όρια σε ένα κακό διαζύγιο. Και η υπόθεση του πρώην βουλευτή και νυν στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ. επιβεβαιώνει τη συμπυκνωμένη σε αυτή τη φράση εμπειρία χρόνων. Η σχέση των δύο πρώην συζύγων χειροτέρεψε με το πέρασμα των ημερών. «Η συμπεριφορά του προς εμένα έχει πλέον μετατραπεί σε απειλητική και βίαιη», αναφέρει η πρώην σύζυγός του. Στις 20 Απριλίου γίνεται μια εκρηκτική συζήτηση μεταξύ τους. «Πρόσεξε, μην κουνιέσαι και πολύ γιατί είμαι ικανός να σου πάρω τα παιδιά», της είπε εκείνος. «Τι να τα κάνεις τα παιδιά αφού δεν τα αγαπάς και δεν τα θες», του απάντησε. «Ναι, αλλά τα χρειάζομαι», της είπε κυνικά. «Τα χρειάζεσαι για να το παίζεις στους άλλους καλός οικογενειάρχης; Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψω να γίνει, σε προειδοποιώ», του ξεκαθάρισε αυστηρά για να ακολουθήσει θύελλα. «Και τότε, ενώ κρατούσα στην αγκαλιά μου το ένα μας παιδί, με κλότσησε δυνατά, με αποτέλεσμα να γονατίσω κάτω, καταβάλλοντας προσπάθεια από τον πόνο να μη φύγει το παιδί από τα χέρια μου», αναφέρει.

Το κακό κλίμα χειροτέρεψε κι άλλο. Εναν μήνα αργότερα, στις 26 Μαΐου, το άλλοτε λαμπερό ζεύγος σύμφωνα πάντα με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έχει έναν ακόμη ομηρικό καβγά, ο οποίος παραλίγο να προκαλέσει μέχρι και την παρέμβαση της Αστυνομίας, παρότι η συζήτηση ξεκίνησε για τα... βαφτίσια των παιδιών. Εκείνη του παραπονέθηκε ότι διαδίδει σε τρίτους, σε αντίθεση με αυτόν, ότι δεν θέλει επανασύνδεση. «Εκείνος αποκρίθηκε ότι δεν διαδίδει τέτοιους ισχυρισμούς και ότι είναι ξεκάθαρος προς όλους ότι θέλει μόνο τυπική επικοινωνία με τα παιδιά, και με εμένα ‘‘ούτε καλημέρα’’. Οταν τον ρώτησα γιατί, εκείνος με μια πρωτόγνωρη κακία και ειρωνεία και με αποκλειστικό στόχο να με προσβάλει, μου απάντησε επί λέξει: ‘‘Γιατί το... (εννοώντας την ερωτική ολοκληρωμένη πράξη) μαζί της είναι γλυκό’’. Στο άκουσμα αυτών των λέξεων του απάντησα ότι είναι χυδαίος και ξεδιάντροπος και του αξίζει μια ‘‘τέτοια’’ να έχει δίπλα του. Αντί απάντησης, εκνευρισμένος πια, με χτύπησε και μου προκάλεσε εκχυμώσεις, εκδορές και μώλωπες σε αμφότερα τα χέρια, στον αριστερό μηρό και στο δεξί στήθος, με αποτέλεσμα να ουρλιάξω καλώντας σε βοήθεια, και μόνο αφού προσέτρεξαν οι γονείς μου και η μητέρα του και μπήκαν στη μέση κατάφερα να ελευθερωθώ».

Λαβύρινθος με τα οικονομικά

Με τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της, η 37χρονη επικοινωνιολόγος ζητά να της ανατεθεί από το δικαστήριο προσωρινά η επιμέλεια των παιδιών, καθώς και ένα επαρκές ποσό για την κάλυψη των δικών της αναγκών και των δύο παιδιών τους. Επισημαίνει ότι λόγω της μετακόμισης στα Γιάννενα και στη συνέχεια της εγκυμοσύνης δεν έχει πλέον εργασία και μοναδικό εισόδημά της, για λίγο καιρό ακόμη, είναι τα 586,08 ευρώ που λαμβάνει από τον ΟΑΕΔ, ενώ δεν διαθέτει καν κατοικήσιμο σπίτι.
Κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι από την ημέρα που διακόπηκε η κοινή τους συμβίωση και μέχρι την κατάθεση της αγωγής τής έδωσε μόνο 350 ευρώ, «με αποτέλεσμα σήμερα να μας συντηρούν αποκλειστικά οι γονείς μου».

Η αιτούσα υποστηρίζει ότι τα μηνιαία εισοδήματα του κ. Οικονόμου είναι περίπου 25.000 ευρώ «παρά το γεγονός ότι τόσο στη δήλωσή του προς την Εφορία όσο και στη δήλωση του “πόθεν έσχες” του στις αρμόδιες αρχές δηλώνει πολύ λιγότερα». Σύμφωνα με το δικόγραφο, ο πρώην σύζυγός της μετέχει με 25% στην εταιρεία Τ. Κωνσταντινίδου - Α. Οικονόμου Ο.Ε., που μισθώνει δύο 11μετρα κότερα τύπου SYN ODYSSEY 36 (το «ΣΙΛΒΑ» και το «ΝΙΚΟΛΑΣ»), αντί 2.500 ευρώ την εβδομάδα έκαστο. Συμμετέχει επίσης στην εταιρεία Αθανάσιος Οικονόμου και Σία Ο.Ε., με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καφενείου - μπαρ, «με φαινομενική συμμετοχή 1% και πραγματική 85%». Υποστηρίζει ότι ο κ. Οικονόμου «μεταβίβασε εσπευσμένα και εικονικά λίγο πριν τις εκλογές του 2012 το μερίδιο της συμμετοχής του 84% στη ‘‘σταθερή’’ συνεταίρο του σε όλες τις επιχειρήσεις Τ. Κωνσταντινίδου». Εκτιμά ότι το καφέ-μπαρ, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, «αποκερδαίνει αδήλωτα στην πλειονότητά τους εισοδήματα τουλάχιστον 70.000 ευρώ το μήνα»!

Για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό ότι ο πρώην σύζυγός της έχει μεγάλα εισοδήματα και κακώς δεν στηρίζει οικονομικά τα παιδιά του και την ίδια -παρότι της το οφείλει εξαιτίας των αλλαγών που της επέβαλε στην επαγγελματική της ζωή-, αναφέρει και ορισμένα στοιχεία που κατ' αυτήν επιβεβαιώνουν ότι εξακολουθεί να ζει πολυτελώς: «Διατηρεί επί έτη μέχρι και σήμερα πολιτικό γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων με μηνιαίο μίσθωμα 500 ευρώ. Πραγματοποιεί σε μηνιαία βάση ταξίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό και γι’ αυτό είναι platinum member στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Εχει χρυσή πιστωτική κάρτα με όριο ανάληψης 9.000 ευρώ. Εχει πολυτελή γκαρνταρόμπα και αξεσουάρ. Οδηγεί πολυτελές αυτοκίνητο».

Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Οικονόμου έχει συνοδεία αστυνομικού, ο οποίος φέρεται αποσπασμένος τυπικά στο γραφείο του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Είναι δε τόση η πικρία της για τη συμπεριφορά του άλλοτε αγαπημένου της συζύγου, που δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «ακόμη και 13 χρυσές λίρες Αγγλίας που αποτελούσαν δώρα συγγενών για τη γέννηση των παιδιών μας τις έχει κρατήσει εκείνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα