Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Τριήμερα γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο Χωριό» της ΕΡΤ3 στην Κυπαρισσία!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της εμπορικής, τουριστικής, ιστορικής και πολιτιστικής προβολής του τόπου, θα φιλοξενήσουν στις 26, 27 και 28 Ιουλίου την ΕΡΤ3 και συγκεκριμένα την τηλεοπτική εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό».
Τα γυρίσματα θα αφορούν αποκλειστικά στην πόλη της Κυπαρισσίας και θα υπάρχουν πλάνα, καθώς και ιστορικές και λοιπές περιγραφές από τα πιο κάτω σημεία με ιστορικό, αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον: Κάστρο, Δεξαμενή, Κρήνες, Τζαμί, Άγαλμα Γιαννάκη Γκρίτζαλη, Οικία Παλαμά, Χαμάμ, Αγία Τριάδα, Σταφιδόβρυση, Εκκλησάκι Αγίας Σωτήρας, Παλιές Γειτονιές, Παλιά Σχολεία, Μεγάλο Καλντερίμι, Σταυροπάζαρο, Βρύση Μιχάλη Κατσαρού,

Κτήριο Κακκίση, Ηρώο, Παλιό Ξενοδοχείο Μορφέας (Κλεμανσώ), Καλντερίμια, Ερείπια Παλαιού Ναού Άγιου Δημητρίου, Ιερός Ναός Εισοδίων, Αρχαιολογικός Χώρος Περιστεριάς, Σπήλαιο με σταλακτίτες - Αρκαδικός Ποταμός, Παλιός Νερόμυλος, Κτήμα Τσίγκανου, Παραλία Αϊ-Λαγούδη & Καρτέλα, Παλιό Κτήριο ΟΣΕ, λιμάνι, πρωτοποριακές καλλιέργειες με συστήματα υδροπονίας σε δικτυοκήπια, φυτώρια εμβολιασμένων σποριόφυτων και κηπευτικών, καθώς και ελαιοτριβεία.
Στις 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν χορευτικές επιδείξεις από το Μ.Ε.Σ.Κ. στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας!  tharrosnews

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 21, 2018

    Πολλά συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας. Πολύ δραστήριος και με τις επιλογές τους κάθε φορά και τα μαγαζιά τους προβάλλουν αλλά και την πόλη τους. Και πάλι πολλά μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα