Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Βορίδη για τη στήριξη της ελαιοπαραγωγής


“Επί ΣΥΡΙΖΑ η τιμή του λαδιού ήταν στα 3,60 ευρώ το κιλό και οι ελιές 2,50 ευρώ το κιλό”, τονίζει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας, σε σχόλιό του στην απάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σε αυτήν ο υπουργός Μάκης Βορίδης επέκρινε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πως “επί τεσσεράμισι χρόνια δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ για τη στήριξη της ελαιοπαραγωγής και σήμερα κάνουν κριτική για την πλατφόρμα”.
Το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει χαρακτηριστικά: “Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ μας αποδεικνύει, για πρώτη φορά, ότι έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. Εάν το ίδιο ανεπτυγμένη ήταν και η γνώση της για τα προβλήματα της ελληνικής γεωργίας, ίσως να σχεδίαζαν καλύτερα τις παρεμβάσεις τους. Στον οίστρο τους να δικαιολογήσουν την ανικανότητα της πολιτικής τους, ξέχασαν ότι επί ΣΥΡΙΖΑ η τιμή του λαδιού ήταν στα 3,60 ευρώ το κιλό και οι ελιές 2,50 ευρώ το κιλό. Τους προτείνουμε λοιπόν να βγουν λίγο έξω από τη θερμοκοιτίδα της πλατείας Βάθη και τις στημένες επισκέψεις στην Περιφέρεια, για να δουν αν αρέσουν στους αποκλεισμένους από τη στήριξη ελαιοπαραγωγούς οι εξυπνακισμοί τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα