Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Κυπαρισσία: 81 τεστ για κορονοϊό στο Δημαρχείο σε δημοτικούς υπαλλήλους και κατοίκους-Όλα αρνητικά


Ξεκίνησαν, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, τεστ κορωνοϊού, στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη εξάπλωσης του COVID-19, που διοργανώνουν ο Δήμος Τριφυλίας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας(ΕΟΔΥ).
AΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 81 RAPID ΤΕΣΤ
Αρνητικά βρέθηκαν και τα 81 rapid test που έγιναν σε εργαζόμενους του Δημαρχείου και κατοίκους. Να σημειωθεί οτι τα αποτελέσματα γίνονται γνωστά μέσα σε 10 λεπτά, καθώς είναι ταχείας ανίχνευσης και αμέσως ενημερώνονται όσοι έκαναν. Επίσης να σημειωθεί ότι δεν προσήλθε κανείς εργάτης γης.


Τεστ για κορονοϊό έκανε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης



Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία επί το έργον



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Οι επόμενοι έλεγχοι κορονοϊού είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών. Ακολουθούν την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου οι Γαργαλιάνοι με τα rapid test να γίνονται στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη. Και τις δύο μέρες οι ώρες προσέλευσης για τεστ είναι από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.
Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός γίνεται έκκληση από τη Δημοτική Αρχή οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ να το δηλώνουν στο τηλέφωνο του Δήμου 27613-60720, προκειμένου να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα