Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Δόθηκαν τα rapid test στα Κέντρα Υγείας για τους εργάτες γης


Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, τα Κέντρα Υγείας Μεσσήνης, Πύλου, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Μελιγαλά καθώς και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και παρέδωσε τα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού, που προμηθεύθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις αανάγκες ελέγχου των εργατών γης τρίτων χωρών.
Είχε συνεργασία με τους διευθυντές των ΚΥ, ενημερώθηκε για τη διαδικασία των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα και τον προγραμματισμό που υπάρχει για τη διενέργεια ελέγχων στους εργάτες γης, οι οποίοι προσκλήθηκαν κυρίως από ελαιοπαραγωγούς και συμμετέχουν στην ελαιοσυγκομιδή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε αρχικά για τη συνεργασία τα Κέντρα Υγείας και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ενώ τόνισε: «καλώ προσωπικά τον κάθε ελαιοπαραγωγό, που έχει προσκαλέσει εργάτες τρίτων χωρών, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως με δική του μέριμνα να φροντίσει την εξέταση των εργατών, στο ΚΥ της περιοχής του, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων και στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα