Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Εγκριση δημοτικής οδοποιίας Γαργαλιάνων


Ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στη χθεσινή της συνεδρίαση καθόρισε τους όρους του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων».
Το έργο είναι προϋπολογισμού 164.980 ευρώ με ΦΠΑ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 9η Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι και η αποσφράγισή τους θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί.
Με το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, καθώς και αναπλάσεις πεζοδρομίων στην πόλη των Γαργαλιάνων και στις Τ.Κ. Μαραθόπολης και Πύργου. Συγκεκριμένα, θα γίνουν οι εξής εργασίες:
Ασφαλτόστρωση σε χωμάτινες οδούς στους Γαργαλιάνους (θέση Τουριστικό, 2ο Δημοτικό Σχολείο, Διπόταμα), στην Τ.Κ. Μαραθόπολης και στην Τ.Κ. Πύργου, επιφάνειας 2.600,00 τ.μ. Ασφαλτόστρωση με ισοπεδωτική στρώση σε δημοτική οδό στους Γαργαλιάνους (θέση Γουρδουβέλη), επιφάνειας 235,00 τ.μ. Ανακατασκευή τσιμεντοστρωμένης δημοτικής οδού στους Γαργαλιάνους (οδός Ερμού), επιφάνειας 400,00 τ.μ. Ανάπλαση πεζοδρομίων με πλακόστρωση, κατασκευή όδευσης τυφλών και διαβάσεων ΑΜΕΑ
στις θέσεις: Δημαρχείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων, Άγιος Σπυρίδων-1ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων και Τ.Κ. Μαραθόπολης. Ανάπλαση πεζοδρομίου στη δυτική είσοδο των Γαργαλιάνων η οποία εκτός από πλακόστρωση περιλαμβάνει και φύτευση πρασίνου και φωτισμό. Ανακατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων (αριθ. 25/2020 Απόφαση Συμβουλίου της Κοινότητας Γαργαλιάνων). Ανακατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Παναγοπούλου η οποία περιλαμβάνει διαπλάτυνση κατά 1,80 μ. του νότιου πεζοδρομίου και κυβόστρωση (κατ’ εφαρμογή της αριθ. 4/2018 Απόφασης Συμβουλίου της Κοινότητας Γαργαλιάνων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα