Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Θετικό ψήφισμα στο Δ.Σ. Φιλιατρών για την ΔΟΥ αλλά και ατόπημα Σωτηρόπουλου...

Ομόφωνη απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών, μετά από αίτημα που κατατέθηκε από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Σωτηρόπουλο, σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας τόσο της ΔΟΥ Φιλιατρών όσο και της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας.
Εστιάζοντας στο θέμα της ΔΟΥ ο κ. Σωτηρόπουλος, σύμφωνα με την ενημέρωση η οποία προκύπτει από έγγραφο προς τους εργαζομένους επιχειρείται απο την Κυβέρνηση -που πολιτικά ανήκει στον ίδιο χώρο- κατάργηση υπηρεσιών από διάφορες περιοχές και μέσα σε αυτές είναι των Φιλιατρών, αφού σε επίπεδο νομού προβλέπεται η λειτουργία τριών ΔΟΥ, σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία και Πύλο. Οσον αφορά τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυ- λίας, τόνισε ότι είναι από τις υπηρεσίες που φαίνεται ότι θα πάνε διοικητικά στις Περιφέρειες. Θα πρέπει όμως, σημείωσε, να παραμείνει στην Τριφυλία και μάλιστα να ζητηθεί να μεταφερθεί στα Φιλιατρά, μαζί με το Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αλλο ένα ατόπημα μετά απο καιρό του κ. Σωτηρόπουλου που επιθυμεί να είναι και υποψήφιος Δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ. Μόνο που ένας Δήμαρχος και δη υποψήφιος οφείλει να είναι ενωτικός. Οπως στο θέμα της ΔΟΥ που συμφωνούμε απόλυτα να παραμείνει στα Φιλιατρά και πρέπει. ΟΧΙ όμως και στο θέμα της Διεύθυνσης Γεωργίας. Προφανώς διότι αποτελεί νέο κυοφόρημα απο τη στιγμή που απουσιάζουν οι υποδομές σε κτίρια και προσωπικό. Διότι ο κ. Σωτηρόπουλος προφανώς δεν ερωτά τους υπαλλήλους που εργάζονται εκει αν θέλουν να φύγουν ή να πάνε στη Καλαμάτα όπως θα υποστήριζαν ορισμένοι. Αντι για αυτό κι επειδή...οι δηλώσεις μπάζουν νερά προτείνουμε κάτι πολύ καλύτερο και εφικτό. Στο νέο ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ υπάρχουν 5 γεωπόνοι στους πρώην Δήμους. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια Γεωργική υπηρεσία για όλη την επικράτεια έστω με έδρα τα Φιλιατρά που θα είχαν αντικείμενο δραστηριότητας σε όλο το Δήμο. Αυτό ειναι καλύτερο απο το προεκλογικό πυροτέχνημα του κ .Σωτηρόπουλου....
πηγή:Kyparissia936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα