Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Φιλιατρά: Φωτιά σε τρακτέρ και κάδους απορριμμάτων

Image«Καυτή» νύχτα ήταν η προχθεσινή, ξημερώνοντας Τετάρτη, στα Φιλιατρά, αφού άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, αλλά και σε τρακτέρ.

Γύρω στις 12.20 μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών, κοντά στην «παλιά» Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, από άγνωστη αιτία (προφανώς επρόκειτο για εμπρησμό) ξέσπασε πυρκαγιά στο τρακτέρ μάρκας «Renault», ιδιοκτησίας Κυριακόπουλου Γεωργίου του Παναγιώτη, κατοίκου Φιλιατρών, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς (η αξία του ανέρχεται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ), μαζί με τη ρυμούλκα και το μηχάνημα για τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου που είχε πάνω, τα ελαιόπανα και άλλα εργαλεία χρήσιμα για το λιομάζεμα…
Ταυτόχρονα, εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε πέντε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης, με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή δύο, πλαστικών, εξ αυτών. Οι πυρκαγιές κατασβέστηκαν από κλιμάκιο της Π.Υ. Γαργαλιάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, ενώ προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία και η Π.Υ. Γαργαλιάνων.

Πάντως, από τα πρώτα «στοιχεία» και τις εκτιμήσεις δε φαίνεται να συσχετίζονται οι πυρκαγιές στους κάδους με τον εμπρησμό στο τρακτέρ.

Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα