Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ (ΜΜΕ,τ. ΜΕΓΑΛΑ ΚΌΜΜΑΤΑ, ΕΥΡΩΠΗ , ΑΜΕΡΙΚΗ) ΟΜΙΛΟΥΝ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ!!!!

ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΉ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ: 


Εθνική Τραγωδία. Απώλεια των καταθέσεων. Φτώχεια και πείνα. Διπλάσιες τιμές στα σούπερ μάρκετ. Έλλειψη πετρελαίου, βενζίνης, τσιγάρων, ποτών και φαρμάκων. Συσκότιση τα βράδια. πραξικοπήματα. Πόλεμος με τη Μάλτα και το Γιβραλτάρ, που διεκδικούν απο κοινού την Κέρκυρα και το Καστελόριζο. Σεισμοί. Παγετός τον Αύγουστο. Καύσωνας τα Χριστούγενα. Στέρεψη του Αχελώου και του Μόρνου. Ενεργοποίηση του ηφαιστίου της Σαντορίνης. Επιδημία χολέρας, σύφιλης, ελονοσίας. Θάνατος του Μητσοτάκη .

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 30, 2012

    χα!χα!χα!χα!χα!Θάνατος του Μητσοτάκη!!!!!!
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2012

    Φιλιατρά
    Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
    Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
    Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

    Τα Φιλιατρά είναι μια κωμόπολη στην Μεσσηνία μπαστακωμένη ανάμεσα σε δύο κυπαρίσσια και έναν γαργαλιανό. Ο πληθυσμός της αριθμεί 3.000 μόνιμους κατοίκους από τους οποίους οι 4 είναι ξενιτεμένοι και παιδιά μάλαμα. Ο υπόλοιπος πληθυσμός αποτελείται από 1.000 ηλικιωμένους Homo Erectus, 1.000 Neaterdal, 995 Zulu και 1 χιονάνθρωπο των Ιμαλαΐων, εν ονόματι "Μπάμπουρας ο μαλακοπίτουρας".

    Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για
    Φιλιατρά.
    Πίνακας περιεχομένων [απόκρυψη]
    1 Περιγραφή
    2 Ιστορία
    3 Πολιτισμός
    4 Μνημεία πόλης και τι να προσέχετε
    Περιγραφή [επεξεργασία]

    Αποτελεί ένα σπάνιο, ιστορικό μέρος στο οποίο δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως ο πολιτισμός της αναγέννησης και της σεξουαλικής συνύπαρξης. Στους εν λόγω βαρβατάντρες και παράλληλα κάτοικους πολυτελών σπηλαίων αποτελούν ως μόνιμες και καθημερινές ασχολίες ο αυνανισμός, η συγκομιδή καρπουζιών και σταφίδας όπως επίσης και η κατανάλωση άπειρων λίτρων κρασιού και φραπέ. Ο γυναικείος πληθυσμός της προαναφερθήσας κωμόπολης τα βρίσκει σκούρα καθώς την εποχή της γονιμοποίησης, το αρσενικό μυρίζει με μανία τα μαλλιά τους με αποτέλεσμα αυτές να σκούζουν από εκνευρισμό προκαλώντας στα αρσενικά ζοχάδιασμα.
    Ιστορία [επεξεργασία]

    Περίπου το 1938 τα Φιλιατρά αποτελούσανε το κέντρο του κόσμου μετά τις σταυροφορίες που γίνανε αιώνες πριν, αλλά οι κακόμοιροι οι ιππότες βαρέθηκαν μέχρι αηδίας, καθώς δεν κατάφεραν να αλλάξουν τα μυαλά των προαναφερθέντων κατοίκων, φέρνοντας τους πιο κοντά στον τότε πολιτισμό. Έτσι παρέμειναν αρχάνθρωποι στερημένοι της γνώσης λήψης τροφής με μαχαιροπίρουνα. Με λίγα λόγια το μόνο που κατάφεραν οι γενναίοι αυτοί ιππότες ήταν να τους εκχριστιανίσουν.
    Πολιτισμός [επεξεργασία]

    Επίσης τα Φιλιατρά αποτελούσανε και αποτελούν σημείο συνάντησης πολλών ιστορικών προσώπων της χώρας μας και της Ευρώπης. Ονόματα σαν τους Στέλλα Μπεζαντάκου, Bullet for my valentine, Manowar, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα και Κώστας Μαρτάκης. Από ευρωπαϊκή ιστορία συναντάμε τον σταυροφόρο Φιλ, ο οποίος έδωσε το όνομα στα Φιλιατρά όταν κατά την περιήγησή του στους καρπουζώνες της περιοχής αναρωτήθηκε "Where is the truck?" Οι πυγμαίοι εντυπωσιάστηκαν από αυτές τις 2 λέξεις (Φιλ, τρακ) και ονόμασαν τις πεδιάδες βοσκής τους Φιλιατράκ. Με το πέρασμα του χρόνου το τελικο "κ" ξεχάστηκε από τους διανοούμενους τότε πυγμαίους, διότι η Ελένη Λουκά δίδαξε ότι το "κ" είναι το γράμμα του σατανά.
    Μνημεία πόλης και τι να προσέχετε [επεξεργασία]


    Ο πύργος του Άιφελ κατά τη πορεία του από Λειψία προς Φιλιατρά
    Κατα την είσοδο σας στην πόλη αντικρίζετε ένα ανεκδιήγητο θέαμα του πύργου του Άιφελ όπου μετονομάστηκε σε '"πύργο της κουλαμάρας που μας δέρνει". Ο πύργος αυτός δημιουργήθηκε από τον Γάλλο George Coulin και υπήρξε η αιτία για την αδελφοποίηση της κωμόπολης των Φιλιατρών με την πόλη του Παρισιού.
    Ψιθυρίζεται επίσης ότι υπάρχουνε και ιαματικά λουτρά πολύ κοντά στο κέντρο καθώς η μυρωδία του βρώμιου νερού κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και αποτελεί κίνδυνο θανάτο για τους κομψογνάθους.
    Επίσης περιδιαβαίνοντας τα μονοπάτια της θα ανακαλύψετε περίπου 7.000.000 εκκλησίες και 1.300.000 καφετέριες που δεν έχουνε νερό στην χέστρα.
    Εκτός των 4 αυτών "μνημείων" δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο να δείτε.
    Εάν κατάγεστε από άλλη πόλη ή χώρα θα πρέπει να προσέχετε κατά την περιήγηση σας στο ιστορικό αυτό μέρος. Οι προαναφερθέντες πομπώδεις καλλιεργητές μπορούν να σας κυνηγήσουνε με Datsun φορτωμένα καρπούζια αν αντιληφτούν ότι ήρθατε να πάρετε την λεία και τα θηλυκά τους. Να προσέχετε επίσης κατά την φωτογράφηση σπάνιων θηλυκών neadertal, καθώς εάν το αντιληφθούν τα αρσενικά εκτοξεύουν αδιακρίτως καρπούζια τεραστίων διαστάσεων κατά παντώς κινούμενου στόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα