Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΛΕΠΕ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ: Τον Παπανδρέου θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες!

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: Τον Παπανδρέου θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες!
H πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Χαλκίδα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα βρισκόταν ανάμεσα στους θερμούς υποστηρικτές του Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007, αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό είπε πως «ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Εάν τον έβρισκα στον δρόμο θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».
Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών της 17ης Μαΐου, παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς καθώς και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

2 σχόλια:

  1. ο ΚαλπάκηςΜαΐου 28, 2012

    ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ...ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ!!!!

    ομίλησε η κερία "ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ"..... με την ανύπαρκτη παρουσία και την διάσημη ασημότητά της και τι είπε;..........
    Δυστυχώς αυτούς ψηφίζουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑΣΟΣ Σ.Μαΐου 28, 2012

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ,ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ;ΕΙΧΕ ΣΤΡΟΓΚΟΙΛΟΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (ΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ )ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΧΝΑ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα