Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ: «Έλεος πια. Τον ανατρέψατε και δεν σταματάτε ούτε τώρα......

 ΠΑΣΟΚ: «Πόλεμος» στην Αχαΐα για την υποψηφιότητα του Γιωργάκη!
Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην Αχαΐα με αφορμή την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στο νομό, ενώ εντάσεις παρατηρούνται και σε πολλές άλλες περιοχές όπως στην Καστοριά με την υποψηφιότητα Πετσάλνικου ή τη Μαγνησία.
Η ένταση στην Αχαΐα προϊδεάζει για τη σύγκρουση Βενιζέλου – Παπανδρέου την επομένη των εκλογών, παράλληλα με τις μεγάλες αλλαγές που ο νέος πρόεδρος ετοιμάζει στο ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώην υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, που έμεινε δεύτερος και δεν εκλέγεται, επέμεινε έως την τελευταία στιγμή για την «ανάγκη εκπροσώπησης της Αχαΐας στη Βουλή», αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.
Η κατάσταση στην Εκλογική Επιτροπή Αχαΐας, κατά την τελευταία συνεδρίασή της, παρόντος του υπεύθυνου της Ιπποκράτους Πέτρου Ευθυμίου, υπήρξε εκρηκτική όσον αφορά στην υποψηφιότητα Παπανδρέου. Μεταξύ όσων έθεσαν το θέμα υποψήφια βουλευτής, πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής, συνδικαλιστές και άλλοι. Ένας εξ αυτών μάλιστα δήλωσε ότι και τα μέλη του κόμματος δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ αν στο ψηφοδέλτιο είναι ο Παπανδρέου, για να λάβει απάντηση από άλλον σύντροφό του: «Έλεος πια. Τον ανατρέψατε και δεν σταματάτε ούτε τώρα. Με αυτά και αυτά δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο σας στο τέλος»!
Αχ ρε Γιωργάκη, τι σου’ μελλε να πάθεις…


Πηγή: troktiko

1 σχόλιο:

 1. ΑνώνυμοςΜαΐου 30, 2012

  "Στο συνέδριο και όχι στις εκλογές στραμμένο το ενδιαφέρον της Ιπποκράτους!!!
  Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί σαν να μην λαμβάνει μέρος στις εκλογές στις 17 Ιουνίου.
  Πρέπει να σκεφτεί κανείς αν αυτό, μπορεί να είναι μια σοβαρή προσέγγιση της κατάστασης σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές.
  Όμως, ό,τι και αν γίνεται σε επίπεδο σχεδιασμού στην... Ιπποκράτους αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών, και.... συγκεκριμένα το συνέδριο που σχεδιάζει η σκληρή πτέρυγα του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
  Τα ΄΄κορυφαία΄΄ στελέχη υλοποιούν τις προσωπικές τους στρατηγικές (αυτό που κάνουν εδώ και δεκαετίες δηλαδή).
  Ορίζονται κλιμάκια με γνώμονα μόνο το ποιος θα είναι ΚΟΕΣ άρα σύνεδρος.
  Ενώ, κανείς στο Πανελλήνιο δεν γνωρίζει αν τελικά «κατήργησε» τα όργανα ή όχι ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
  Κάποιος θα πρέπει να πει όμως στο επιτελείο του Βενιζέλου, ότι το συνέδριο προϋποθέτει και μια παράταξη.
  Και αν αυτή η παράταξη πάει ακόμη χειρότερα στις επικείμενες εκλογές, το συνέδριο μάλλον θα είναι «συνέδριο επικύρωσης της διάλυσης» και όχι συνέδριο επανεκκίνησης που επιδιώκει ή μάλλον σχεδιάζει το επιτελείο του Βενιζέλου."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα