Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Λούκα Τ. Κατσέλη:«Tο δίλημμα «Ευρώ ή Δραχμή» δεν είναι μόνο ψευδεπίγραφο, αλλά είναι εκ του πονηρού

Δελτίο Τύπου αναφορικά με την συνέντευξη της Προέδρου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκας Τ. Κατσέλη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989
«Tο δίλημμα «Ευρώ ή Δραχμή» δεν είναι μόνο ψευδεπίγραφο, αλλά είναι εκ του πονηρού και αποτελεί ένα όπλο που εναποθέτουν οι γύπες των αγορών στα χέρια αφελών πολιτικών για να αποσταθεροποιούνται οι αγορές και να κερδίζουν οι ίδιοι», τόνισε η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τι τρέχει;» του ρ/σ Alpha 989 με τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. «Η συζήτηση πάνω σε αυτή τη βάση από πολιτικούς φορείς, κόμματα και αρχηγούς πρέπει να σταματήσει. Δεν ωφελεί κανέναν, βαθαίνει την ύφεση, μεγαλώνει τον πανικό και μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Θα έλεγα στον κο Σαμαρά να σταματήσει αυτού του είδους την αντιπαράθεση» υπογράμμισε η κα Κατσέλη. «Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ», συνέχισε, δεν θα παρουσιάσει ψηφοδέλτια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αλλά θα επιδιώξει την επίτευξη σύγκλισης μεταξύ των κομμάτων της Αριστεράς με το βλέμμα στραμμένο στις 18 Ιουνίου και στόχο μια αξιόπιστη προοδευτική διακυβέρνηση.
«Για μην μπλέκουμε με τις λέξεις, ας, ξεχάσουμε, ας αλλάξουμε τελείως τον όρο Μνημόνιο διότι αυτό δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα από ό,τι λύει» τόνισε η Λούκα Τ. Κατσέλη. «Ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ έχουμε πει ότι αυτό που απαιτείται είναι η κατάθεση ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο να περιλαμβάνει «αξιόπιστους δημοσιονομικούς στόχους, διαρθρωτικά μέτρα, τομές και μεταρρυθμίσεις που να μπορούμε να υλοποιήσουμε άμεσα και ένα μείγμα οικονομικής πολιτικής που να μην οδηγεί την οικονομία σε βαθειά ύφεση όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα