Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

A. Κατρίτσης: Επίσκεψη σήμερα στη Μαραθόπολη, κεντρικές ομιλίες Τετάρτη στα Φιλιατρά, Πέμπτη στην Κυπαρισσία και Παρασκευή στους Γαργαλιάνους


Επίσκεψη σήμερα στη Μαραθόπολη, κεντρικές ομιλίες Τετάρτη στα Φιλιατρά, Πέμπτη στην Κυπαρισσία και Παρασκευή στους Γαργαλιάνους
Σήμερα και ώρα 7:30 μ.μ. ο υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας με υποψήφιους του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» θα επισκεφθούν τη Μαραθόπολη όπου θα συναντηθεί με κατοίκους και επαγγελματίες. Στη συνέχεια θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.
Η προγραμματισμένη για σήμερα κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και ομιλία του υπ. Δημάρχου Άκη Κατρίτση στα Φιλιατρά, μετατίθεται για αύριο Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών.
Ομοίως, η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και ομιλία του υπ. Δημάρχου Άκη Κατρίτση στην Κυπαρισσία, μετατίθεται για την Πέμπτη και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.
Την Παρασκευή και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και ομιλία του υπ. Δημάρχου Άκη Κατρίτση στους Γαργαλιάνους.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα