Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ο καιρός περνάει με παγωμένες τις κομματικές διαδικασίες

Νευρικότητα για τα χρίσματα
Νευρικότητα επικρατεί μεταξύ των ενδιαφερομένων για τα χρίσματα των κομμάτων, καθώς ο καιρός περνάει και επί της ουσίας οι διαδικασίες παραμένουν παγωμένες. Οι πολιτικές ηγεσίες δίνουν σκληρή μάχη στο πεδίο του ασφαλιστικού και των εργασιακών σχέσεων και έχουν βάλει στο περιθώριο τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων. Περισσότερο έντονο είναι το πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς άνοιξε η διαδικασία των προτάσεων και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η κατάσταση ακόμη πιο περίπλοκη. Εντονη είναι η δυσφορία για την περίπτωση της Καλαμάτας καθώς η καθυστέρηση "ροκανίζει" και τις εναλλακτικές δυνατότητες, ενώ σε δήμους με υπερπροσφορά ενδιαφερομένων ακολουθείται η τακτική "βρείτε τα μόνοι σας" για να εκτονωθεί η κατάσταση.  Στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί αβεβαιότητα και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κανένας δεν κινείται ακόμη ως υποψήφιος, την ώρα που πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι πολιορκούν τον Αντ. Σαμαρά για την επιλογή τους. Με την καθυστέρηση όμως και στα δύο κόμματα δημιουργούνται φυγόκεντρες τάσεις, καθώς οι ενδιαφερόμενοι συγκροτούν κινήσεις, κάτι για το οποίο ανησυχούν τοπικά στελέχη εκφράζοντας φόβους για αυτονόμηση παραγόντων και περισσότερα του ενός ψηφοδέλτια σε διάφορους χώρους.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 01, 2010

    ... υπερπροσφορά υποψηφίων.....
    Μας δουλεύουν! θυμόύνται και αναπολούν τις άλλοτε ποτέ, ημέρες δόξας..... που να βρεθούν τώρα υποψήφιοι; ίσως κανά ξεμεινεμένος- ψώνιο, αλλά και αυτοί δεν τσιμπάνε.... Πάνε, περασμένα μεγαλεία!!!!!! ρε πως αλλάζουν οι εποχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν αποφασίζουν να κατέβουν όλοι οι υποψήφιοι χωρίς κομματικές ομπρέλες; Δήθεν διαμαρτυρόμαστε για διάφορα στραβά της κάθε κυβέρνησης και γενικά των πολιτικών αλλά όταν έρχεται η ώρα να δείξουμε την δική μας ωριμότητα γινόμαστε χειρότεροι. Τι την θέλουν την κομματικοί υποστήριξη; Για να ξεκινήσει μετά ο κάθε Βουλευτής τα τηλέφωνα και τις πιέσεις προκειμένου να μαντρώσει τους ψηφοφόρους και να τους αναγκάσει να ψηφίσουν τον κομματικό υποψήφιο;. Όχι κύριοι υποψήφιοι αν έχετε τα κότσια βγείτε έτσι στον προεκλογικό αγώνα χωρίς υποστηλώματα και ο αξιώτερος ας νικήσει. Έσεις που φωνάζετε και κατηγορείτε για τα στραβά, άδικα και παράλογα, δώστε πρώτοι το καλό παράδειγμα, φτύστε τους όλους και κατεβείτε μόνοι. Εσεις και η αξία σας. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα