Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

“Τάφρος” της ΔΕΥΑΤ παραλίγο να «καταπιεί» αυτοκίνητο…


“Τάφρος” της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης σε κεντρικό δρόμο της Κυπαρισσίας παραλίγο να «καταπιεί» αυτοκίνητο την Παρασκευή το βράδυ. 
Στην οδό Λαμπροπούλου, κάτω από την πλατεία, το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης. Συνεργείο της ΔΕΥΑΤ πήγε στο σημείο και με χωματουργικό μηχάνημα έσκαψαν επί του οδοστρώματος για την αποκατάσταση της βλάβης και μετά το πέρας των εργασιών σκέπασαν με χώματα το σημείο. Ωστόσο, αργότερα το μεσημέρι σημειώθηκε ξανά βλάβη και το νερό έτρεχε σχηματίζοντας λίμνη. Συνεργείο της ΔΕΥΑΤ μετέβη ξανά στο σημείο όπου και έκανε εργασίες. 
Το βράδυ, σε εκείνο το σημείο του δρόμου, με ελλιπή φωτισμό και, όπως έλεγαν κάτοικοι που είδαν το συμβάν, ελλιπή σήμανση για τις εργασίες που είχαν εκτελεστεί, αυτοκίνητο «πάτησε» στο σκαμμένο τμήμα – που ήταν σκέτη γλίτσα από το νερό – με συνέπεια η “τάφρος” παραλίγο να το «καταπιεί» αφού από τη δεξιά του πλευρά και οι δύο ρόδες έπεσαν μέσα στην “τάφρο”. Ευτυχώς που η οδηγός κινούνταν με ελάχιστα χιλιόμετρα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Για να βγει το αυτοκίνητο από την “τάφρο” χρειάστηκε οδική βοήθεια με γερανό. Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση και σχολιάστηκε καυστικά από κατοίκους της πόλης είναι το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που το αυτοκίνητο είχε «βυθιστεί» στην “τάφρο” και παράλληλα είχε διακοπή (για πολλοστή φορά) η υδροδότηση στην πλατεία και την πόλη, ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και άλλοι παράγοντες της δημοτικής Αρχής Τριφυλίας απολάμβαναν στην πλατεία τη συναυλία με την Αρετή Κετιμέ σα να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα, παρότι στο συμβάν ήταν λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία…

Του Ηλία Γιαννόπουλου











πηγη: Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα