Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Διαγωνισμός για τη μεταφορά των μαθητών στη Μεσσηνία

Διαγωνισμός για τη μεταφορά των μαθητών στη ΜεσσηνίαΜέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους για τη μεταφορά μαθητών του νομού μας για τις σχολικές περιόδους 2017 - 18 και 2018 - 19, διαγωνισμό για την οποία προκήρυξε η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, με προϋπολογισμό 4.865.962,44 ευρώ.
Ο διαγωνισμός, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι ηλεκτρονικός και ως εκ τούτου οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων αναδόχων θα πρέπει να υποβληθούν μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr.
Το άνοιγμα των προσφορών -οι οποίες ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψηφίους για 180 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού- θα γίνει την
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, στο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού.
Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω του Διαδικτύου (στις διευθύνσεις, www.promitheus.gov.gr και www.ppel.gov.gr).
Πηγη: Ελευθερια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα