Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Γεωργία υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε τροχαίο δυστύχημα στη Γεωργία κατά τη διάρκεια των διακοπών του σκοτώθηκε ο 56χρονος δικηγόρος από τη Λαμία Δημήτρης Σταματόπουλος ο οποίος το 2009 είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε και η 29χρονη κόρη του άτυχου δικηγόρου, αλλά και δύο αδέλφια, φίλοι του 56χρονου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη Γεωργία, από το τροχαίο ανασύρθηκε νεκρός ο Λαμιώτης δικηγόρος και τραυματισμένος στα πλευρά ο άλλος ένας επιβάτης. Η κόρη του 56χρονου δικηγόρου και ο τέταρτος επιβάτης , τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά. Η κοπέλα όμως υπέστη ισχυρό σοκ από την τραγική κατάληξη του πατέρα της με τον οποίο συνήθιζε να ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο θάνατος του Δημήτρη Σταματόπουλο έχει βυθίσει στο πένθος τον δικηγορικό κόσμο της περιοχής, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας της Λαμίας.
Ο ίδιος αγαπούσε την ορειβασία και ήταν μεταξύ των πρωτοπόρων του οικολογικού

κινήματος στην περιοχής. Μεγάλη του αγάπη τα ταξίδια στο εξωτερικό.
Ο Δημήτρης Σταματόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 στην Φθιώτιδα και επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές (2014) με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου «Στερεά σε Νέα Τροχιά».
Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας έως σήμερα ενώ από το 1996 έως 2002 υπήρξε μέλος διαφόρων οικολογικών οργανώσεων.
Μετά το 2001 μέλος του συντονιστικού οργάνου του «Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ» στην Λαμία, τ. Γεν. Γραμματέας της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Χ.- τ. πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Ελλ. Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας και του «Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας».
Δήλωση για το θάνατο του Δημήτρη Σταματόπουλου έκανε και ο Β. Αποστόλου
«Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Δημήτρη Σταματόπουλου. Ήταν άνθρωπος με ευαισθησία, αγώνες για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, παρουσία με αίσθημα ευθύνης στα κοινωνικά δρώμενα. Τίμησε το ψηφοδέλτιό μου στην Περιφέρεια «Η Στερεά σε νέα τροχιά» με την υψηλού ήθους και συμβολισμού παρουσία του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα