Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Eρχεται το τέλος του κόσμου...

Το φθινόπωρο έρχεται το τέλος του κόσμουΑυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι συνωμοσιολόγοι. Το φθινόπωρο έρχεται το τέλος του κόσμου
Τα φθινοπωρινά πλάνα σας, οποια κι αν είναι αυτά, καλύτερα να τα ναβάλλεται, αν συνεχίσει να υπάρχει η γη. Γιατί τότε, όπως λένε οι συνωμοσιολόγοι, ο πλανήτης X ή αλλιώς Νίμπιρου θα έχει καταστρέψει τα πάντα, μετα την σύγκρουσή του με τον πλανήτη μας.
Αυτό μας λένε οι online συνωμοσιολόγοι, κοιτώντας πάντα τα σημάδια. Ξέρουμε, για παράδειγμα, ότι στις 21 Αυγούστου το Φεγγάρι θα καλύψει εντελώς τον Ήλιο. Το φαινόμενο της ολικής ηλιακής έκλειψης θα βυθίσει τον μισό πλανήτη στο σκοτάδι, αν και για κάποιους αυτό δεν είναι παρά μια πρώτη εκδήλωση όσων θα ξεκλειδώσει το αστρονομικό γεγονός.
Μια μεγάλη λοιπόν φωνή στη διεθνή συνωμοσιολογία βγήκε και ισχυρίστηκε ότι όλα δείχνουν πως η έκλειψη συμπίπτει με τον ερχομό του μυθικού πλανήτη Νίμπιρου και το τέλος της επίγειας ζωής.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά εξάλλου, ο ερασιτέχνης αστρονόμος, αριθμολόγος και μέγας συνωμοσιολόγος David Meade προφήτευσε ότι ο κόσμος θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο, παραθέτοντας Βίβλο, χριστιανικό μυστικισμό και ολίγον από πλανητική ευθυγράμμιση.
Μιλώντας πρόσφατα στην «Daily Mail», προειδοποίησε την ανθρωπότητα για το επικείμενο τέλοςτης, καθώς η έκλειψη της 21ης Αυγούστου 2017 θα προαναγγείλει όσα είχε προφητεύσει ο Ησαΐας.
Και έδωσε μάλιστα και καταληκτική ημερομηνία ολοκληρωτικής καταστροφής: 23 Σεπτεμβρίου 2017! Αν έχει δίκιο ή άδικο, θα το μάθουμε σύντομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα