Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Μέσω… facebook προβολή, πολιτική, προβλήματα, αιτήματα και αιχμές στο Δήμο Τριφυλίας!

Στην εποχή των social media ο Δήμος Τριφυλίας κινείται σε ρυθμούς ιντερνετικούς και, πλέον, η προβολή, η εν γένει πολιτική, τα προβλήματα, οι αιχμές, οι μομφές, οι βολές, ακόμα και αιτήματα προς τη Δημοτική Αρχή και το δήμαρχο Τριφυλίας, γίνονται με αναρτήσεις και σχόλια!
Και μπορεί οι περισσότερες εκ των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας να χαρακτηρίζονται ως «άνευρες», «άοσμες», «άγευστες», ακόμα και «θανάσιμα πληκτικές», με εξαιρέσεις βεβαίως, στο facebook ωστόσο υπάρχει διαρκώς έντονη δραστηριότητα τόσο από το δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα, όσο και από δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.
Ο κ. Κατσίβελας έχει στο facebook τρία προσωπικά προφίλ και μία σελίδα, ενώ σελίδα διαθέτει και ο Δήμος Τριφυλίας, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος ο δήμαρχος και το γραφείο του. Η σελίδα του Δήμου Τριφυλίας στο facebook, η αντιπαράθεση που είχε σημειωθεί με αναρτήσεις και σχόλια, προ καιρού, σχετικά με τα αδέσποτα στους Γαργαλιάνους, ο ιντερνετικός πόλεμος που είχε ξεσπάσει μεταξύ δημάρχου και φιλόζωων και σχόλια που είχαν διαγραφεί, είχαν τεθεί και ως θέμα και ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Οι αναρτήσεις στη σελίδα του Δήμου και η διαγραφή σχολίων προκάλεσαν την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτρη Κουτσούλη, ο οποίος στο facebook σχολίασε με το δικό του καυστικό τρόπο όσα συμβαίνουν.
«Τη σελίδα του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη διαχειρίζεται το γραφείου του δημάρχου, κατά συνέπεια την ευθύνη έχω προσωπικά εγώ», τόνισε ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Μάρτιο, απαντώντας σε προ ημερήσιας διάταξης θέμα και ερώτηση που υπέβαλε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Ανδρινόπουλος.
Τις τελευταίες μέρες, πάντως, με αφορμή εκδηλώσεις, πανηγύρια, διακοπές υδροδότησης, σκουπίδια κ.τ.λ., πολλές είναι στο facebook οι αναρτήσεις και τα σχόλια από το δήμαρχο, αλλά και την επικεφαλής της ΡΑΚΙ, Ιωάννα Μαραβελή και το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Δημήτρη Κουτσούλη.
Παρατίθενται μερικά μόνο από τα φωτο-ντοκουμέντα της άλλης διάστασης που έχει «περάσει» η… πολιτική «λειτουργία» στο Δήμο Τριφυλίας!

Του Ηλία Γιαννόπουλου


      
  
 
Πηγή: Θάρρος
                                                                
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα