Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ναρκωτική ουσία από το χάπι Vulvegal βρήκαν στο αίμα του 18μηνών μωρού

Ναρκωτική ουσία που προέρχεται από το χάπι «Vulbegal» ανιχνεύτηκε στο αίμα του βρέφους 18 μηνών που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα.
Το βρέφος μεταφέρθηκε εκεί από το Αυλάκι Στυλίδας, όπου ζει η οικογένειά του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς του, ένα ζευγάρι Ρομά (μία 17χρονη και έναν 23χρονο), οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο για τη ζωή του. Δεν αποκλείεται οι κατηγορίες σε βάρος τους να αυξηθούν αν εξακριβωθεί από την έρευνα η πληροφορία ότι έδωσαν το χάπι στο παιδί για να μην κλαίει.
Το τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως το πρωί της Τρίτης όταν η 17χρονη μητέρα του παιδιού μετέβη στο Νοσοκομείο Λαμίας με το βρέφος στα χέρια. Οι γιατροί ανακάλυψαν στο αίμα του ναρκωτική ουσία και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή φροντίδα. Σήμερα η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή αλλά σοβαρή.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα του δήλωσε άγνοια για το τι συνέβη στο παιδί αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ευθύνη βαραίνει τον πατέρα με τον οποίο έχει ακόμα δύο μικρά παιδιά (ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών). Ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τοξικομανής. Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν στην κατοχή του κάνναβη και ηρωίνη. Αυτός είναι και ο λόγος που στο σπίτι όπου ζούσε και το βρέφος υπήρχαν ναρκωτικά χάπια.Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έδωσε το χάπι στο βρέφος.
Το ζευγάρι οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Λαμίας, όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα