Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζει τις διά ζώσης συνεδριάσεις η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας


Συνεχίζει τις διά ζώσης συνεδριάσεις της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας και έτσι θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη 10 του μηνός στη 1 το μεσημέρι.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
Εγκριση αποζημίωσης προς αποκατάσταση βλάβης σε υαλοπίνακα παραθύρου αυτοκινήτου από υπαιτιότητα του Δήμου. 
-Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών των προσωρινών αναδόχων της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Εργασίες Συντήρησης Οχημάτων – Μηχανημάτων Έργου Δήμου Τριφυλίας». 
-Έγκριση της αριθ. 54/2020 Μελέτης του έργου «Αστική Αναβάθμιση Φιλιατρών» και Υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης του εν λόγω έργου, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Πελοπόννησος» με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας και της λειτουργικότητας του αστικού περιβάλλοντος σε κύρια αστικά κέντρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα οποία δεν εφαρμόζονται Στρατηγικές Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΠ Πελοπόννησος». 
-Ορισμός συμβολαιογράφου για τη σύνταξη πρόσθετης πράξης για τη συνομολόγηση τοκοχρεολυτικού δανείου, ποσού 614.671,46 ευρώ, χορηγούμενου στο Δήμο Τριφυλίας από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την εκτέλεση του επενδυτικού έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Τριφυλίας», ενταγμένου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» και μεταφερόμενου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». 
-Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για την κάλυψη δαπάνης που αφορά τον τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ του με αριθ. κυκλ. ΚΗΗ-4977 απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Τριφυλίας και ορισμός υπολόγου. 
-Αποδοχή χρηματοδότησης, ύψους 165.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών». -Αποδοχή χρηματοδότησης, ύψους 223.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα