Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Διάθεση ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού


Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με ανακοίνωση του προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό (π.χ. πολυμεσικές παρουσιάσεις, διαδραστικές εφαρμογές, οπτικοακουστικό υλικό, προσομοιώσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια) που έχουν οι ίδιοι αναπτύξει. Το υλικό αυτό θα πρέπει να αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, τάξεων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (με βάση τα ισχύοντα Προγράμματα Σπουδών) και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διδακτική διαδικασία.
Μετά από την αξιολόγησή του, αυτό το ψηφιακό υλικό θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο από όλους τους ενδιαφερομένους, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.
Στην περίπτωση που το προς υποβολή αρχείο ξεπερνά το μέγεθος των 16ΜΒ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ταχυδρομικά το ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό σε οπτικό δίσκο [CD ή DVD] στην παρακάτω διεύθυνση:
Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Γραφείο Δικτυακής Εκπαιδευτικής Πύλης
Ανδρέα Παπανδρέου 37 – 15180 ΜΑΡΟΥΣΙ
με την ένδειξη (ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ)
Στην περίπτωση κατάθεσης του ψηφιακού υλικού μέσω οπτικού δίσκου (CD-DVD) θα πρέπει να περιλαμβάνεται σε αυτόν συμπληρωμένη σε ηλεκτρονική μορφή και η Φόρμα Περιγραφής Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού.
Για γενικά ερωτήματα επί της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: digi_support@ypepth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα